Samoilovs šonedēļ Latvijas kausā spēlēs vienā pārī ar šveicieti Gersonu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fivb.org

Viens no Latvijas vadošajiem pludmales volejbolistiem Aleksandrs Samoilovs šonedēļ gaidāmajā valsts kausa izcīņā spēlēs vienā pārī ar šveicieti Mirko Gersonu, vēsta laikraksts "Latvijas Avīze".

Samoilova ierastais pārinieks Jānis Šmēdiņš iedzīvojies pleca traumā, kas viņam liegs spēlēt vairākus mēnešus. Jau iepriekš bija zināms, ka Samoilovs sezonas izskaņā gaidāmajos komercturnīrus startēs pārī ar Mārtiņu Pļaviņu.

Savukārt piektdien un sestdien gaidāmajā Latvijas kausā, kas turklāt notiks Doma laukumā, Samoilovs startēs ar šveicieti Gersonu. Ikdienā viņš spēlē vienā pārī ar Adrianu Heidrihu, bet šis duets pasaules rangā atrodas 20.pozīcijā.

Latvijas kausā spēlēs spēcīgākie pašmāju dueti, ieskaitot Eiropas U-22 čempionus Mihaiu Samoilovu un Kristapu Šmitu, kā arī Pļaviņš un Edgaru Toču. Tāpat kausā piedalīsies Toms Šmēdiņš un Haralds Regža, Rihards Finsters un Aleksandrs Solovejs, ja vien viņam nesaasināsies rokas trauma.

Rīgas pludmales volejbola nedēļa Doma laukumā risināsies no otrdienas līdz sestdienai. Profesionāļu cīņas, kurās startēs labākie Latvijas dueti, kā arī pārstāvji no Baltkrievijas, Lietuvas un Igaunijas, būs vērojamas piektdien un sestdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu