Brodērs vairs nebūs NHL kluba "Blues" ģenerālmenedžera palīgs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārais Nacionālās hokeja līgas (NHL) vārtsargs Martins Brodērs vairs nebūs Sentluisas "Blues" kluba ģenerālmenedžera palīgs, vēsta medijs "The Athletic's".

Brodērs "Blues" komandā 2014.gadā noslēdza hokejista karjeru, aizvadot šajā vienībā septiņas spēles, bet lielākos savas karjeras panākumus viņš guva Ņūdžersijas "Devils" rindās, trīs reizes izcīnot Stenlija kausu, kā arī četras reizes iegūstot Vezina balvu kā sezonas labākais NHL vārtsargs.

Pēc hokejista karjeras beigām Brodērs pievienojās "Blues" vadībai, kļūstot par ģenerālmenedžera Daga Armstronga palīgu. Jūnijā bijušajam vārtsargam līgums ar Sentluisas vienību noslēdzās, bet pagarināt to viņš nevēlas.

Bijušais vārtsargs vēl jūnijā intervijā sacīja, ka viņa mērķis nav iegūt jaunu darbu ar lielāku atbildību, jo Brodērs vēlas vairāk laika pavadīt kopā ar savu astoņus gadus veco dēlu, tomēr pastāv iespēja, ka viņš varētu atgriezties "Devils" komandā. Tāpat nav izslēgts, ka Brodērs varētu kļūt par Ņujorkas "Islanders" ģenerālmenedžera Lū Lamorello asistentu.

Maijā Brodērs un cits bijušais vārtsargs Šons Burks bija Kanādas izlases ģenerālmenedžeri pasaules čempionātā Dānijā.

Brodērs joprojām ir visu laiku uzvarām bagātākais NHL vārtsargs. Tāpat viņš 2002. un 2010.gadā ar Kanādas izlasi triumfēja olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu