''Hotspur'' futbolisti viesos sagrauj sezonu slikti sākušo Mančestras ''United''

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Totenhemas "Hotspur" vienība pirmdien Anglijas futbola premjerlīgas trešās kārtas noslēdzošajā spēlē viesos ar 3:0 (0:0) sagrāva sezonu slikti sākušo Mančestras "United" komandu.

Viesi pārsvaru nodrošināja otrā puslaika sākuma daļā, kad divu minūšu laikā precīzi bija Herijs Keins un Lukass Moura, savukārt 84. minūtē brazīlietis Moura guva savus otros vārtus spēlē, panākot graujošo 3:0.

Jāpiebilst, ka pirmajā puslaikā laukumā dominēja "United", tomēr pārsvaru laukuma saimnieki izmantot nespēja, lai gan lieliska iespēja bija Romelu Lukaku.

"Hotspur" izcīnīja trešo uzvaru trīs šosezon premjerlīgā aizvadītajos mačos, kas komandai dod otro vietu kopvērtējumā, kamēr "United" cieta otro zaudējumu pēc kārtas un ar trim punktiem ir vien 13.pozīcijā.

Šī neveiksme vēl vairāk sašūpojusi "United" komandas galvenā trenera Žuzē Mourinju krēslu, taču pats portugālis pēc spēles aicināja respektēt viņu.

"Esmu izcīnījis vairāk premjerlīgas titulu nekā pārējo 19 klubu treneri kopā ņemot. Man ir trīs, viņiem divi, respektējiet to," pēc mača sev ierastajā stilā paziņoja Mourinju, kurš pirmdien piedzīvoja smagāko zaudējumu premjerlīgā, komandai aizvadot mājas spēli.

Pēc mača Mourinju devās pie "United" uzticīgāko fanu tribīnes, lai pateiktos viņiem, jo par spīti komandas neizteiksmīgajam sniegumam otrajā puslaikā mājinieku spēlētāji netika izsvilpti.

"Šodien vēlreiz pārliecinājos, ka vislabākie mūsu snieguma vērtētāji ir līdzjutēji," pateicīgs faniem bija Mourinju.

Tiesa, tas var neglābt viņu no atlaišanas, jo tiek ziņots, ka portugālim ir radies konflikts ar "United" padomes viceprezidentu Edu Vudvordu.

Tikmēr "Hotspur" komanda pārtrauca četru zaudējumu sēriju "Old Trafford" stadionā, piedevām iepriekšējos četros mačos Totenhemas klubs viesos pret "United" nebija guvis arī vārtus.

Jāpiebilst, ka viesu vārtus sargāja un kapteiņa pienākumus pildīja vārtsargs Igo Loriss, lai gan piektdien viņš tika aizturēts par mašīnas vadīšanu dzērumā.

"Šī mums ir ļoti nozīmīga uzvara un es lepojos ar parādīto sniegumu," pēc mača gandarīts bija "Hotspur" galvenais treneris Maurisio Početino. "Viesos uzvarēt Mančestras "United" ir ļoti grūti. Viņi bija labāki pirmajā puslaikā, tomēr pēc tam dominējām mēs."

Trešā kārta neveiksmīga bija arī otram Mančestras futbola grandam "City", jo pašreizējā čempione zaudēja pirmos punktus sezonā, jo viesos nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:0) ar Vulverhemptonas "Wanderers", kura šosezon atgriezusies angļu spēcīgākajā divīzijā.

Savukārt starpsezonā transfēru tirgū vislielākos tēriņus veikusī "Liverpool" savā laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) apspēlēja Braitonas un Houvas "Albion" futbolistus, tiekot pie trešās uzvaras tikpat mačos.

Bez zaudētiem punktiem spēlē ar Londonas "Chelsea" un "Watford". "Chelsea" viesos ar 2:1 (0:0) uzvarēja Ņūkāslas "United", bet Vatfordas vienība mājās ar 2:1 (0:0) pieveica Londonas "Crystal Palace".

"Chelsea", "Hotspur", "Liverpool" un "Watford" ir pa deviņiem punktiem, bet šim kvartetam ar septiņiem punktiem seko Mančestras "City" un "Bournemouth".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu