Usika menedžeris: Cīņa pret Džošua vai Vailderu ir ceļš, kuru Oleksandrs iet

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Sintija Zandersone/LETA

Absolūtā pasaules čempiona pirmajā smagajā svarā ukraiņu boksera Oleksandra Usika cīņa ar britu Toniju Beljū notiks 10. novembrī Londonā. Pēc šā dueļa Usiks cer cīnīties ar Entoniju Džošua vai Deonteju Vailderu, atklājis boksera menedžeris Aleksandrs Krasjuks.

"Vienojāmies, ka Usiks ar Toniju Beljū boksēsies 10. novembrī Londonā," video intervijā "sport.ua" atklāja Krasjuks. "Uz spēles tiks liktas visas četras Oleksandra čempiona jostas. Abi bokseri vēlas šo cīņu. Tas ir pats galvenais, kas ļauj mums mierīgi un mērķtiecīgi strādāt pie cīņas organizēšanas."

Pēc uzvaras Pasaules boksa supersērijā pirmajā smagajā svarā Usika īpašumā ir leģendārā Muhameda Ali trofeja, WBO, WBC, IBF un WBA Super josta, kā arī prestižā žurnāla «The Ring» josta.

"Lēmums, ka Oleksandrs Usiks pāries uz smagsvariem, jau ir pieņemts. Un pilnībā saprotams, ka viņš tiksies ar visnopietnākajiem pretiniekiem. Citādi nemaz nevar būt. Tagad viņi uzmanīgi vēros Usika cīņu ar Toniju Beljū. Ja lielākā daļa no viņiem pret Oleksandru izturas ironiski, tad pēc cīņas ar Beljū mainīs savas domas," sacīja Krasjuks. 

Beljū kopumā savas karjeras laikā aizvadījis 33 cīņas, kurās izcīnījis 30 uzvaras (20 ar nokautu), piedzīvojis divus zaudējumus un vienu reizi cīnījies neizšķirti.

"Cīņa pret Džošua vai Vailderu ir ceļš, kuru Usiks iet. Nākamā gada beigās būs visi nosacījumi, lai šāda cīņa notiktu," pastāstīja boksera menedžeris. 

Iepriekš izskanēja informācija, ka Usikam cīņai ar Beljū sagatavoties palīdzēs pieredzējušais amerikāņu bokseris Stīvs Kaningems.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu