Drabešu pagastā ūdenī iegāzies "Virša-A" degvielas vedējs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Vakar pēcpusdienā Amatas novada Drabešu pagastā, netālu no Kārļiem, nelielā ūdenstilpē iegāzusies AS "Virši-A" degvielas vedēja piekabe, kura transportēja aptuveni deviņas tonnas degvielas, informēja "Virši-A" sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Kresa.

Viņa piebilda, ka ceļu satiksmes negadījumā cilvēki nav cietuši.

Negadījums notika pirmdien ap plkst.15, bet laikā līdz plkst.21 tika pārsūknēta degvielas vedēja piekabē esošā degviela un piekabe tika izcelta no ūdenstilpnes.

"Virši-A" pārstāvji notikuma vietā sadarbojās ar visām atbildīgajām institūcijām negadījuma seku novēršanā - Valsts vides dienestu, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu, kā arī Valsts policiju.

Notikuma vietā negadījuma seku novēršanu uzraudzīja papildus "Virši-A" piesaistīti vides speciālisti, kas konsultēja degvielas pārsūknēšanu, lai novērstu degvielas noplūdes risku un iespējamu kaitējumu apkārtējai videi.

Pēc negadījuma seku novēršanas darbiem vides speciālisti no ūdenstilpes paņēma arī ūdens paraugus, lai pilnībā pārliecinātos, vai notikušais nav atstājis ietekmi uz apkārtējo vidi.

"Virši-A" pēc šī negadījuma sola turpināt sadarbību ar visām atbildīgajām institūcijām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu