Kāpēc no Greifānes pirksta pazudis laulības gredzens?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pašmāju dziedātāja Liene Greifāne, kura studē režiju Krievijas Valsts kinematogrāfijas institūtā Maskavā, nule kā prezentēja savu īsfilmu "Kto ja?" radiem un draugiem Latvijā. Tomēr daudzi pamanīja, ka Liene savā īpašajā dienā Rīgā atradās viena, bez vīra Igora Greifāna. Tāpat no viņas zeltneša pazudis laulības gredzens.

Izdevumam "Privātā Dzīve" Greifāne atklāj, ka abu laulībā viss ir kārtībā, un "kādam ir arī jāstrādā". 

"Kamēr es filmēju vai mācos, viņš sēž mājās ar bērnu. Viņš palīdz man arī finansiāli," izdevumam stāsta Liene. 

Viņa turpina: "Mans vīrs daudz dara manā labā, lai es vispār varētu dzīvot Maskavā un darīt savas crazy (trakās - red.) lietas."

Vaicājot, kāpēc Liene nenēsā laulības gredzenu, viņa stāsta, ka tādā veidā solidarizējas ar vīru, - izrādās, Igors pirms kāda laika savu laulības gredzenu pazaudējis. 

Jau vēstīts, ka Lienes pirmā filma dienas gaismu ieraudzīja vasaras sākumā.

"Meitene ir ļoti jauna, aizrāvusies ar apreibinošajām vielām, nav mīlēta, jūtas vientuļa. Tēvs no viņas atpērkas ar naudu, jo ir bagāts. Viņai praktiski nav neviena īsta drauga, un viņa ir apmaldījusies laikā un vietā, nesaprot, kas viņa ir. Tad kaut kas notiek, kas liek viņai sākt uzņemties atbildību un saprast, kāpēc viņa ir iekūlusies tādās "ziepēs". Arī tēvs beigās saprot, ko viņš ir izdarījis, jo viņš īstenībā ir vainīgs pie tā, līdz kam bērns novests," portālam TVNET atklāja Greifāne.

Viņa turpina: "Šī ir ļoti aktuāla tēma, jo tik daudz jauniešu lieto kaut kādus "spaisus"... Man patīk tādas tēmas, par kurām pati gribētu runāt ar saviem bērniem. Arī es esmu bijis apmaldījies bērns un bijusi dažādās situācijās. Tur ir daudz sajūtu no manis pašas, manas pieredzes un dzīves, kad esmu sapratusi, ka neesmu nevienam vajadzīga, domas varbūt par pašnāvību, vēl kaut ko... Man liekas, ka par to, ko tu zini, arī visspēcīgāk var runāt. Visiem meistariem patika scenārijs – tas bija ļoti emocionāls, jūtīgs, un tā sociālā tēma... varētu arī pacensties kaut ko mainīt."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu