Džinobili saņems līguma pēdējās sezonas algu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Manu Džinobili
Manu Džinobili Foto: Reuters/LETA

Sanantonio "Spurs" leģenda argentīnietis Manu Džinobili pirmdien paziņoja par karjeras beigšanu un atvadījās no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta. Viņam līgumā bija atlicis vēl viens gads. Paredzēto atalgojumu viņš saņems nākamo trīs gadu laikā, vēsta ESPN. 

41 gadu vecais Džinobili savas karjeras laikā kļuva par četrkārtēju NBA čempionu. Viņš ir viens no visu laiku labākajiem Dienvidamerikas basketbolistiem. 

Kaut arī līgumā Džinobili bija atlicis vēl viens gads, viņš izlēma noslēgt savas aktīvā sportista gaitas. Atbalstu viņam sniedza teju visas līgas spožākās zvaigznes. 

Nākamajā sezonā Džinobili bija paredzēts saņemt 2,5 miljonus ASV dolāru. Atalgojums tiks saglabāts "Spurs" kluba algu sarakstā, un šo summu argentīnietis saņems nākamo trīs gadu laikā.

Džinobili aizvadījis 16 sezonas NBA, turklāt visas tieši "Spurs" komandā, kļūstot par vienu no Sanantonio komandas ikonām. Pagājušajā sezonā viņš piedalījās 65 regulārā turnīra spēlēs, kurās vidēji guva 8,9 punktus, veica 2,5 rezultatīvas piespēles, savāca 2,2 atlēkušās bumbas un pārtvēra 0,7 piespēles. Vidēji laukumā pavadīja 20,0 minūtes. 

Par NBA čempionu Džinobili kļuva 2003., 2005., 2007. un 2014. gadā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu