Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Uzzini, kas tevi gaida šajā nedēļas nogalē - sestdien (01.09.) un svētdien (02.09.).

Horoskopi visai nedēļai

SESTDIENA

AUNS Neatsaki cilvēkiem savu padomu, jo kādreiz tev pašam tāds var būt nepieciešams. Tavu labsajūtu neapšaubāmi veicinās sports, veselīgs  dzīvesveids. Uzturi ciešāku saikni ar savām atvasītēm.

VĒRSIS Vēlams būt piesardzīgākam izteikumos, tie šodien var izrādīties pārlieku tieši, aizskaroši. Labvēlīga diena, lai pavadītu laiku piemājas dārziņā, veiktu nelielus remontdarbus mājoklī.

DVĪŅI Kolektīva atpūta tev šodien neies pie sirds, vēlēsies baudīt vientulību, mieru un klusumu. Varbūt ir vērts iekāpt savā auto un doties nelielā izbraukumā, pārdomāt dzīvi, nospraust nākotnes plānus.

VĒZIS Ja vien ticēsi saviem spēkiem, pratīsi īstenot gandrīz visu, kas vien ienāks prātā. Šodien ieteicams doties cilvēkos, dibināt jaunus kontaktus, baudīt dzīves krāšņumu, daudzveidību.

LAUVA Tava uzmanība šodien lēkās no vienas lietas pie otras, tādēļ atturies no aktivitātēm, kas prasa nopietnu koncentrēšanos! Droši vari ļauties radošām lietām, pavadīt laiku sarunās ar otro pusīti.

JAUNAVA Parasti tu esi taupīgs un apdomīgs it visā, kas skar naudu, taču šodien var sanākt tā, ka iegādājies lietas, kuras tev absolūti nav vajadzīgas. Lai neradītu liekus izdevumus, met veikaliem līkumu!

SVARI Meklēsi iespējas ieplūst saviesīgajā dzīvē, apliecināt savu šarmu un izcilās manieres. Iespējams, vari izjust lielāku interesi par garīgo jomu, aizdomāties par dzīves “lielajām” vērtībām.

SKORPIONS Būsi samērā ass, apkārtējiem nepieejams, kaut pašam šķitīs, ka esi jautrs un bezrūpīgs. Brīdis piemērotāks, lai pievērstos mājas saimnieciskajiem darbiem, apgūtu jaunas zināšanas.

STRĒLNIEKS Brīvdiena ir domāta aktīvai atpūtai, bezrūpīgām ballītēm, tāds būs tavs šā brīža moto. Lielu nozīmi veltīsi kompānijai, kurā uzturies. Vēlēsies sev apkārt redzēt radošus, jautrus cilvēkus.

MEŽĀZIS Ja cerēsi sagaidīt dzīves lielo laimestu, pavisam droši palaidīsi garām dzīves mazos priekus. Mēģini katrā sīkumā saskatīt, ko jauku un iedvesmojošu. Varbūt apmeklē kādu teātra izrādi.

ŪDENSVĪRS Kādam Ūdensvīra zīmes pārstāvim var rasties aizdomas par otrās pusītes uzticību. Necenties uzreiz izteikt pārmetumus, vispirms derētu saprast, vai tavas nojausmas ir pamatotas!

ZIVIS Pilnīgi iespējams, pa dzīvi staigāsi, ar rozā brillēm uz acīm. It visā spēsi ieraudzīt ko uzjautrinošu. Radošo profesiju pārstāvji šobrīd var gūt iedvesmu jauniem garadarbiem. Vakaru ieteicams pavadīt mājās.

SVĒTDIENA

AUNS Jutīsies gana spirgts, lai dotos kādā izbraukumā. Centies pierunāt arī pārējos ģimenes locekļus doties tev līdzi, jo kopīgi pavadītais laiks būs daudz jautrāks nekā individuāla atpūta. Labi sapratīsies ar mīļoto.

VĒRSIS Pacenties katram no tuviniekiem sagādāt kaut nelielu pārsteigumu. Savukārt pats vari noskatīt sev kādu lielāku pirkumu. Dienas otrajā pusē vajadzētu atturēties no alkohola lietošanas.

DVĪŅI Tavi enerģijas krājumi būs nedaudz iztukšojušies, un tu vēlēsies pabūt mājās, tā sakot, lai uzlādētos jauniem darbiem un nedarbiem. Nav izslēgts, daudz vērtīgas informācijas atradīsi, klejojot interneta plašumos.

VĒZIS Dienas pirmajā pusē garastāvoklis var būt nedaudz nomākts. Iemesls tam būs vienkāršs nogurums, vēlme pabūt mierā un klusumā. Pēcpusdienā būsi jau atguvies, varēsi droši doties dzīvē.

LAUVA Esi iecietīgāks pret apkārtējiem, neļauj egoismam iedragāt attiecības ar līdzcilvēkiem, jo īpaši ģimeni. Diena piemērota, lai veiktu mājas uzkopšanu, parūpēties, lai atvasītēm ir viss nepieciešamais skolai.

JAUNAVA Tevi vilks pie dabas, gribēsi dzirdēt jūras šalkoņu vai ļauties makšķerēšanas priekiem kādā ezerā vai upē. Ja tev izdosies noķert prāvāku lomu, būsi gatavs apliecināt savas pavāra dotības.

SVARI Visticamāk, steigsi baudīt aizejošo vasaru un vislabprātāk darīsi to kopā ar draugiem. Esot labi zināmā kompānijā, neviļus sarunas var ievirzīties darba gultnē, tādējādi dzimt jaunas biznesa idejas.

SKORPIONS Ja finanses un darba grafiks to ļaus, kāds Skorpions tieši šodien dosies ilgi gaidītā ārzemju ceļojumā. Saskarsmē ar tuviniekiem valdīs sapratne. Nav izslēgts, nokļūsi kādā komiskā situācijā.

STRĒLNIEKS Šodien tavas atvasītes var prasīt nedalītu uzmanību. Tev nekas cits neatliks, kā pakļauties bērnu iegribām, jo pēdējā laikā būsi ļoti daudz uzmanības veltījis darbam, materiālajiem jautājumiem.

MEŽĀZIS Kaut arī paziņas vai radinieki centīsies tevi izvilināt ārpus mājas, tu vislabprātāk laiku pavadīsi dīvānā, ar TV pulti vai portatīvo datoru klēpī. Dienas izskaņā iespējams negaidīts zvans no darba.

ŪDENSVĪRS Šodien vajadzētu atturēties pārrunāt nopietnus jautājumus ar radiniekiem, it sevišķi tādus, kuri skar nekustamo īpašumu, mantojumu lietas. Labāk pievērsies sevis garīgajai bagātināšanai.

ZIVIS Turpināsi baudīt dzīves romantisko uztveri, bezrūpību. Jautājums tikai, vai otrā pusīte spēs atrasties ar tevi uz viena viļņa. Neļaunojies, ja partneris dienu vēlas pavadīt savā nodabā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu