Briedis supersērijas otrās sezonas ievadā cīnīsies pret Vācijas bokseri (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis piedalīsies Pasaules boksa supersērijas otrajā sezonā, trešdien oficiāli paziņoja organizatori. Pirmais duelis viņam paredzēts pret Vācijas bokseri.

Sacensību rīkotāji pagājušajā nedēļā apstiprināja, ka arī otrajā sezonā Pasaules boksa supersērija notiks pirmā smagā svara (līdz 90,7 kilogramiem) kategorijā.

Savukārt tagad organizatori paziņojuši 8 otras sezonas dalībniekus pirmajā smagajā svarā. Ar 1. numuru izlikts Briedis, kurš tādējādi tiek uzskatīts par otrās sezonas favorītu.

Latvijas bokseris ceturtdaļfinālā spēkosies ar Vācijas pārstāvi Noelu Mikaeljanu, kurš pazīstams arī ar uzvārdu Gevors. Viņš ir dzimis Armēnijā, bet dzīvo Hamburgā.

33 gadus vecais Briedis karjeras laikā izcīnījis 24 uzvaras (18 ar nokautu) un piedzīvojis 1 zaudējumu, tikmēr 27 gadus vecais Mikaeljans uzvarējis 23 cīņas (10 nokauti) un zaudējis 1 dueli.

Ar 2. numuru izlikts Kubas bokseris Juniers Dortikoss, kurš tāpat kā Briedis piedalījās arī pirmajā sezonā. Dortikoss otrās sezonas ceturtdaļfinālā spēkosies ar Mateušu Masternaku no Polijas.

32 gadus vecais Dortikoss karjerā uzvarējis 22 cīņas (21 nokauts) un piedzīvojis 1 zaudējumu, bet 31 gadu vecais Masternaks guvis 41 uzvaru (28 nokauti) un cietis 4 zaudējumus.

Otrajā sezonā ar 3. numuru izlikts Polijas bokseris Kšištofs Glovackis, kuram ceturtdaļfinālā pretī stāsies Maksims Vlasovs no Krievijas.

32 gadus vecais Glovackis karjerā ticies pie 30 uzvarām (19 nokauti) un cietis 1 zaudējumu), tikmēr 31 gadu vecais Vlasovs karjerā aizvadījis 44 cīņas, 42 no tām izcīnot uzvaru (25 nokauti).

Ar 4. numuru izsēts Krievijas bokseris Ruslans Faifers, kurš ceturtdaļfinālā spēkosies ar Endrjū Tabiti no ASV.

27 gadus vecais Faifers ticis pie 23 uzvarām, bet zaudējumu karjerā vēl nav piedzīvojis. Arī 28 gadus vecais Tabiti, kurš aizvadījis 18 cīņas, karjerā vēl nav cietis zaudējumu.

Paziņojumā norādīts, ka 8 bokseri supersērijas otrajā sezonā pirmajā smagajā svarā cīnīsies par leģendārā Muhameda Ali vārdā nosaukto trofeju. Cīņas paredzēts aizvadīt laika posmā no šā gada oktobra līdz 2019. gada vasarai.

Supersērijas pirmajā sezonā pirmajā smagajā svarā triumfēja Oleksandrs Usiks no Ukrainas. Viņš nākamo cīņu aizvadīs pret Toniju Belju no Lielbritānijas, bet pēc tam pāries uz smagsvariem, lai izaicinātu šobrīd skaļāko vārdu pasaules boksā - britu Entoniju Džošua.

Usiks supersērijas pirmajā sezonā ceturtdaļfinālā pārspēja Marko Huku (Vācija), pusfinālā Briedi, bet finālā Muratu Gasijevu (Krievija). Bez šiem bokseriem pirmajā sezonā piedalījās arī Juniers Dortikoss (Kuba), Dmitrijs Kudrjašovs (Krievija), Kšištofs Vlodarčiks (Polija) un Maiks Peress (Kuba), kurš ceturtdaļfinālā piekāpās Briedim.

Pēc uzvaras Pasaules boksa supersērijā pirmajā smagajā svarā Usika īpašumā ir leģendārā Muhameda Ali trofeja, WBO, WBC, IBF un WBA Super josta, kā arī prestižā žurnāla «The Ring» josta.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu