Maskavā prezentēta krosoverkupeja Renault ARKANA jeb lētāka alternatīva BMW X4

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renault

Maskavas auto izstādē Renault pasaulei atklāj ARKANA izstāžu modeli – izteiksmīgu kupejas krosoveru, kas ir pieteikums jaunam globālam transportlīdzeklim. Ar unikālu dizainu savā klasē tas būs īsts jaunums C segmentā ar ļoti sīvu konkurenci.

C segments pašlaik ir dinamiskākais un izaicinošākais autobūves nozares sektors, un īpaši liela konkurence ir starp apvidus auto un SUV. Pircēju vajadzības kļūst arvien daudzveidīgākas, un ARKANA ir dzimis no šo klientu jaunajām gaidām. 

ARKANA izstādes automašīnai ir spēcīgs un pievilcīgs dizains. Automobiļa stāju raksturo augstais klīrenss, platās riteņu arkas un lielie 19" riteņi, kas piemēroti braukšanai pa ceļiem ar dažādu segumu. Augstās viduslīnijas un plūdenās kupejas jumta līnijas eleganci akcentē sānu hromētās detaļas un panorāmas loga jumts.

«ARKANA ir izteiksmīgs kupejas krosovera modelis ar pārsteidzošu līdzsvaru starp sedana eleganci un SUV spēcīgo izskatu. Mēs esam izmantojuši īpašas Renault raksturīgās iezīmes, apveltījuši to ar spēcīgu dizainu, spēku un juteklību, un francisku pieskārienu,” sacījis Renault grupas korporatīvā dizaina Lorens Van den Akers vecākais viceprezidents.

Foto: Renault

Šis jaunais modelis tiks ražots Renault rūpnīcā Maskavā ražots un sākotnēji piedāvāts Krievijā no 2019. gada. Vēlāk Renault ARKANA būs pieejams arī citās NVS valstīs. Dīvainā kārtā informācijas par jaunā modeļa piedāvāšanu Eiropā nav. 

Uz Krieviju uzsvars likts, jo Renault stratēģiskais plāns paredz, ka plašajai kaimiņzemei jākļūst par franču kompānijas lielāko noieta tirgu. Šobrīd Krievija ir otrajā pozīcijā ar 448 270 pārdotiem auto 2017.gadā un 28% tirgus daļu. 

Foto: Renault

"Ideja par šo inovatīvo koncepciju nāk no Krievijas, un projekts tika īstenots, aktīvi iesaistoties Renault Krievijas komandai. ARKANA būs atbilstoša Krievijas klientu vēlmēm, bet tā būs piemērota arī jaunajiem klientiem daudzās pasaules valstīs, tādējādi Renault grupa varēs turpināt starptautisko izaugsmi, kā paredz stratēģiskais plāns Drive the Future," - tā Renault Eirāzijas reģiona vadītājs Nikolā More.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu