Rīgas domes deputāte dosies bērna kopšanas atvaļinājumā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Rīgas domes deputāte Inese Andersone (V) tuvākajā laikā plāno doties bērna kopšanas atvaļinājumā, liecina deputātes teiktais šodienas Rīgas domes sēdē.

Debatējot par vienu no dienaskārtības jautājumiem, Andersone atklāja, ka "uz simtgadi Latvijai būs par vienu iedzīvotāju vairāk" un ka koalīcijai "vismaz gadu nevajadzēs viņā klausīties". Deputāte gan norādīja, ka tas tikai dos viņai iespēju vairāk tikties ar Rīgas apkaimju iedzīvotājiem un ļaus vēl vairāk iedziļināties rīdzinieku problēmās, lai pēc tam viņa "varētu atgriezties un ar jaunu sparu turpināt cīnīties par rīdzinieku tiesībām".

Pēc Andersones teiktā, viņas vietu domē ieņems Uģis Rotbergs. Rotbergs ir mežkopis, politiķis, dabas aizsardzības aktīvists un bijušais Pasaules dabas fonda Latvijas organizācijas direktors. Viņš strādājis 10.Saeimā.

Kā noskaidroja aģentūra LETA, Andersones iesniegums par mandāta nolikšanu uz laiku domes priekšsēdētājam tiks iesniegts šonedēļ.

Partiju "Vienotība" Rīgas domē pārstāv četri deputāti - Vilnis Ķirsis, Lauris Ērenpreiss, Olafs Pulks un Andersone.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu