Neimane: es vairs negribu svērt sešdesmit kilogramus kā kādreiz...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Dietoloģe, uztura mācības pasniedzēja Lolita Neimane atklāj, ka vairs nedzenas kaislīgi nomest katru lieko kilogramu. "Jā, tāpēc es vairs negribu svērt sešdesmit kilogramus kā kādreiz. Jo seja no tā izskatītos vecāka. Un ir nopietni pētījumi par to, ka sievietes, kurām ir plus piecu kilogramu polsterītis, vidēji dzīvo ilgāk," intervijā žurnālā "Ieva" apgalvo Lolita Neimane.

Tomēr ir arī kāda piebilde, ko Lolita atklāj intervijā:

"Bet ne vairāk kā piecu kilogramu! Taču nevajag tiekties uz to, lai sieviete pēc piecdesmit izskatītos kā trīsdesmit gadu vecumā," pārliecināta ir Lolita Neimane. 

Vai pašlaik Lolita ir tikusi pie sava sapņu svara? Nē, tomēr pie tā tiek aktīvi piedomāts. 

"Ja nepiedomātu, būtu grūti, jo vecumā pēc piecdesmit vielmaiņa kļūst ļoti lēna. Ja ēstu tā, kā daudzi citi ēd, varbūt svērtu jau simt kilogramu. [..]

Slaidums man nekad nav bijusi debesu dāvana - jaunībā es gan badojos, gan daudz ko citu izmēģināju, visu laiku esmu pie tā strādājusi.

Mani vecāki ir slaidi, man gēnos nav apalīšu, bet, ļoti iespējams, manu vielmaiņu iespaidoja bērnības pārbarošana. Ne jau ļaunu domājot, visdrīzāk tāpēc, ka mana vecmāmiņa bija atgriezusies no Sibīrijas," intervijā žurnālam "Ieva" atklāj dietoloģe. 

Vairāk interesanto sarunu lasi žurnālā "Ieva". 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu