Daugavpilī masku balle, Kuldīgā kino, Ventspilī – uguņošana

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vecgada vakaru ierasts pavadīt līksmā gaisotnē. Ja prātā neikdienišķas ēverģēlības un gribas jauno gadu sagaidīt ārpus mājas, klubi, dažādas atpūtas vietas, kultūras nami piedāvā atraktīvu izklaides iespējas gadumijā visos novados.

Latvijas lielākajās pilsētās, mazpilsētās un pagastos notiks dažādi interesanti jaunā gada sagaidīšanas gan bezmaksas, gan maksas sarīkojumi. Piemēram, Kuldīgā lustes Rātslaukumā sāksies pulksten 23.40. Būs karstvīns, tosti, uz platekrāna tiks demonstrēti aizejošā gada jaukākie brīži. Pusnaktī gaidāms arī svētku salūts. Arī pagastos jauno gadu nesagaidīs vienmuļi. Piemēram, Daugavpils rajona Šederes pagasta kultūras namā pulksten 21 sāksies masku balle. Uzstāsies grupa no Ilūkstes Inteligent. Ieeja ir 1 lats, ar maskām – bez maksas. Arī tajās pašvaldībās, kur pēc apvienošanās pēdējos gados līdz jaunajam pagasta vai novada centram patālāks ceļš mērojams, ļaudis teic – uz lielo gada balli jāpošas.

Rīga

- Viens no vērienīgākajiem pasākumiem notiks Ķīpsalas hallē. No plkst. 19 uzstāsies grupas Lādezers, Autobuss debesīs, Menuets un vokāli instrumentālā apvienība Regīna. Pusnaktī Ķīpsalā būs uguņošana un dažādi pārsteigumi. Dejas līdz rītam turpināsies ar DJ Ģirtu Šoli. Ieeja: no 6 līdz 12 latiem.

- Daudzveidīgas ir Rīgas krogu, klubu un restorānu Jaunā gada sagaidīšanas pasākumu programmas, atliek tikai izvēlēties piemērotāko gan programmas, gan cenas ziņā.

Ventspils

- Plkst. 22 Ventspils kultūras centrā Jaungada balle kopā ar grupu Roja. Ar jautrām atrakcijām un priekšnesumiem svētku noskaņu radīs Liepājas teātra aktieris Edgars Pujāts, bet vakaru neaizmirstamu padarīs cirka studija Arlekīns. Ieeja: 12 latu.

- Plkst. 22 kultūras namā Jūras vārti notiks grandioza Jaungada sagaidīšana kopā ar vakara viesiem – Fominu & Kleinu un pavadošo grupu. Pauzēs DJ Ivars (80. un 90. gadu hiti). Savukārt bārā, kas pēc nesenā remonta ieguvis pavisam jaunu ārējo veidolu, skanēs tikai latviešu mūzika (DJ Mix). Ar Jaungada nakts brīnumiem un neticamiem trikiem pārsteigs cirka studija Arlekīns. Ieeja: 5 lati.

- Plkst. 23.30 Lielajā laukumā notiks Jaungada sagaidīšanas pasākums. Uzstāsies Fēlikss Ķiģelis ar grupu.

Liepāja

- Plkst. 22 mūzikas klubā Pablo Jaungada balle Muzikāls kokteilis ar Igo un Marhilu. Ieeja: 3 lati, rezervējot galdiņu – 5 lati

- Plkst. 23 Liepājas Svētās Trīsvienības baznīcā Vecgada nakts koncerts. Ieeja par ziedojumiem.

- Pēc koncerta ap plkst. 23.30 Jaunā gada sagaidīšana Rožu laukumā, pieslēgšanās LTV pārraidītajām Valsts prezidentes un Ministru prezidenta uzrunām, himna, uguņošana, Tomasa Kleina un Guntara Rača dziesmas Mēs esam labākā ģimene pilsētā pirmatskaņojums.

Jelgava

- Plkst. 22 Jaungada balle kultūras namā kopā ar deju orķestri Varavīksne, cirka māksliniekiem, deju grupu Intriga. Ieeja: pie klātiem galdiem – 10, pie galdiem – 6 lati.

- Plkst. 23.30 Jaunā gada sagaidīšana Hercoga Jēkaba laukumā. Par labu noskaņojumu gadās DJ Andris, Lily, Zix un Salavecītis.

- Plkst. 24 uguņošana no pļavas pretī pilij.

Rēzekne

- Plkst. 22 Festivāla parkā notiks gadumijas pasākums Nāc vēlēt 2006. gada laimes! Tas sāksies ar brīvo mikrofonu bērniem un Salatēva dāvanām, bet plkst. 23 paredzēta Ziemassvētku rotājumu konkursa laureātu sumināšana. Pusnaktī Rēzeknes debesīs būs vērojams svētku salūts. Pēc tam Festivāla parkā – diskodejas ar ansambli Kreisā skrūve, bet Rēzeknes kultūras namā – gadumijas balle. Ieeja ballē: 1 lats, ja pieteikts galds – 6 lati.

Daugavpils

- Plkst. 22 Daugavpils rajona kultūras namā būs Vecgada groziņballe. Ieeja: 2 lati

- Plkst. 22 Kultūras un sporta pilī Jaungada balle. Ieeja: 3 lati, pie galdiem – 8 lati.

- Plkst. 0.45 Jaungada nakts salūts Vienības laukumā

Valmiera

- Plkst. 23.30 Rātslaukumā sāks skanēt svētku mūzika. Valmierieši jauno gadu sveiks ar salūtu.

- Jauno gadu varēs sākt arī slidojot, jo plkst. 24 visi laipni aicināti uz slidotavu Rīgas ielā 43A, kur skanēs mūzika, tiks iekurti ugunskuri. Būs karstvīns un tēja. Varēs liet laimes, kā arī piedalīties dejās uz ledus.

- No plkst. 22 līdz 1 būs atvērts arī Valmieras novadpētniecības muzejs. Tur apskatāma gaismas objektu izstāde Iedomu dārzs, kā arī ekspozīcija Lietuviešu Ziemassvētki. Ieeja muzejā par ziedojumiem.

Ogre

- No pulksten 22 līdz 5 Ogres kultūras centra trīs zālēs varēs izdejoties dažādos ritmos. Spēlēs un dziedās sekstets Bellacord, Emburgas zēni, Nakts. Būs arī standartdeju, Latīņamerikas un eksotisko deju programmas. Horoskopu pasaules nākotnes vīziju salonā (par atsevišķu samaksu) trīs vadošie astrologi piedāvās konsultācijas, nākamā gada horoskopus. Pusnaktī svētku uguņošana. Ieeja: 5 un 10 latu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu