Eltons Džons nosauc Madonnu par "nožēlojamu govi" (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arī ilgi gaidītā apprecēšanās nav izmainījusi pasaulslaveno mūziķi Eltonu Džonu, kurš nosaucis Madonnu par "nožēlojamu govi" tikai tāpēc, ka viņa negribēja dziedāt Džona un viņa ilggadējā partnera Deivida Fērniša civiltiesisko attiecību reģistrēšanas svinībās.

Kā jau ziņots, Džons un Fērnišs apprecējās trešdien Vindzorā, jo Anglijā stājās spēkā likums par viendzimuma pāru attiecību reģistrēšanu.

Vecpuišu ballītē mūziķis atzina, ka oficiāla viņa un Fērniša attiecību reģistrēšana ir "viens no lieliskākajiem notikumiem manā dzīvē", tomēr arī žēlojās, ka Madonna nav piekritusi tajā uzstāties.

"Madonna, nožēlojamā govs, negribēja to darīt," viņš izteicās. "Deivids viņu aicināja trīs reizes."

Kādreizējie draugi Madonna un Eltons Džons pirms kāda laika sastrīdējās, kad mūziķis popzvaigzni kritizēja par dziedāšanas tēlošanu jeb "mutes plātīšanu" koncertu laikā.

"Es esmu pārliecināta, ka viņš to teica ar lielu mīlestību," Madonnas pārstāve pavēstīja MSNBC slejai "The Scoop". "Madonna vēl Eltonam un Deividam visu to labāko, esmu pārliecināta. Viņa ir devusies brīvdienās kopā ar savu ģimeni."

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu