Eltona Džona un Deivida Fērniša attiecības reģistrētas oficiāli (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vindzoras mērijā trešdien reģistrētas popmūziķa Eltona Džona un viņa dzīvesbiedra Deivida Fērniša civilās partnerattiecības.

Drīz pēc ceremonijas Džons un Fērnišs pozēja fotogrāfiem un māja sveicienus laimes vēlētājiem. Roku rokā abi sūtīja gaisa skūpstus pūlim un pieņēma dāvanas, pirms atstāja notikuma vietu melnā "Rolls Royce" markas automašīnā. Ceremonija notika pirmajā dienā, kad viendzimuma partneru savienības Anglijā un Velsā atzītas par likumīgām.

Džons un Fērnišs ir viens no aptuveni 700 viendzimuma pāriem, kas trešdien Anglijā un Velsā reģistrē savas attiecības. Līdzīgas ceremonijas pirmdien sākās Ziemeļīrijā un otrdien - Skotijā. Pāriem tiek garantētas jaunas tiesības nodarbinātības, pensionēšanās un mantošanas jomā, tomēr Lielbritānijas likums partnerattiecības oficiāli neatzīst par laulībām.

Pāris uz ceremoniju ieradās melnā limuzīnā ar tumšiem logu stikliem, bet pirms viņiem mērijā jau bija iegājuši daži viesi, tostarp jauna sieviete ar melnbaltu sunīti. Pēc ceremonijas viesi vēlēja abiem laimi, apbārstot viņus ar rīsiem.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu