Skandināvu un čehu Rīgā netrūks

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Visaktīvāk 2006.gada pasaules hokeja čempionāta biļetes iegādājas Somijas, Zviedrijas un Čehijas hokeja līdzjutēji. Pašlaik pārdoti vai arī tikai nodoti vairumtirdzniecības kompānijām ir 90% no kopējā biļešu skaita.

No realizētā biļešu apjoma apmēram 25% iegādājušie vietējie līdzjutēji, bet 75% rezervējuši vai arī iegādājušies ārvalstu līdzjutēji.

Savicka informēja, ka pēdējā laikā jūtami pieaugusi Krievijas hokeja līdzjutēju interese. Aktīvi biļetes iegādājas arī Slovākijas fani.

Kopumā uz 56 čempionāta spēlēm pieejamas aptuveni 493 000 biļešu.

Pašlaik par biļešu vairumtirdzniecību noslēgti līgumi ar AS "Hansabanka", Ogres ledus halles apsaimniekotāju SIA "Vidzemes ledus", tūrisma aģentūrām "Latvija Tour", "Express Travel", "Bjork&Bostson", "Riga Turs", "Bsports" un "Nimfa".

Tirdzniecībā pieejamās biļetes uz Latvijas izlases spēlēm čempionāta priekšsacīkšu kārtā pirmajā tirdzniecības dienā - 3. septembrī - tika pārdotas pusotras stundas laikā. Pārdotas arī visas čempionāta finālspēles biļetes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu