Iznācis vizuālo mākslu žurnāla "Studija" decembra/janvāra numurs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rubrikā "Portrets" – Sergejs Timofejevs par radošo apvienību “Orbīta”; Alises Tīfentāles saruna ar mākslinieku Linardu Kullesu.

Notikumi – Pārsteidzošā Latvija parīzieša skatījumā – “Runājošie akmeņi”, Katrīna Neiburga, RIX-studio “Spectrographie” un Jānis Garančs; Daces Lambergas veidotā izstāde “Rīgas grupa 1915-1940: Klasiskais modernisms” Bordo; notikumi Strasbūrā, Rennā un Lorjānā; 7. starptautiskā fototriennāle Tamperē; Baltijas 9. Starptautiskā mākslas triennāle BMW Viļņā; Stambulas 9. starptautiskā mākslas biennāle; mākslas gadatirgus Frieze Londonā.

Skatuve – Orests Silabriedis par operas “Tristians un Izolde” jauno inscinējumu Parīzē ar Bila Vaiolas video; Vilnis Vējš par deju teātra festivālā Homo novus.

Normunda Naumaņa 2. stāsts no Nekurienes.

Foto – Laimas Slavas intervija ar spāņu fotožurnāla Exit redaktori Rosu Olivaresu un vācu profesoru Rolfu Zaksi; Alises Tīfentāles saruna par melnbaltās fotogrāfijas kultūras saglabāšanu ar “Latio” direktoru Edgaru Šīnu.

Latvijas mākslas notikumu apskats un recenzijas.

Žurnālu iekārtojusi māksliniece Inta Sarkane.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu