Pasniegtas "Billboard" balvas (5)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Billboard" balvu ceremonijā dominē 50 Cent un "Green Day".

Lasvegasā Nevadas štatā "Billboard" 2005. gada balvu pasniegšanas ceremonijā otrdien dominēja hiphopa zvaigzne 50 Cent un pankroka grupa "Green Day", katrs iegūstot sešus apbalvojumus.

Reperis, kurš bija izvirzīts astoņās nominācijās, ieguva prestižo gada mākslinieka balvu, bet viņa "The Massacre" saņēma gada albuma titulu.

Savukārt "Green Day" ieguva gada grupas, gada popgrupas un gada rokmūzikas mākslinieka balvas, bet viņu hits "Boulevard Of Broken Dreams" tika atzīts par gada rokdziesmu.

Piecās no septiņām nominācijām balvas ieguva R&B zvaigzne Meraija Kerija. Viņa tika atzīta par gada mākslinieci, bet viņas ierakstītajam singlam "We Belong Together" tika piešķirti "Billboard" topu "Hot 100" un "Hot 100 Airplay" gada dziesmu tituli.

Pēc dziesmas "Holiday" izpildīšanas grupas "Green Day" līderis Billijs Džo Ārmstrongs pasniedza ASV žurnāla "Billboard" gadsimta balvu Tomam Petijam.

"Es mīlu mūziku, es mīlu rokenrolu, tāpēc es mīlu "Tom Petty&The Heartbreakers". Ja jūs uznāksiet uz skatuves un pateiksieties Dievam, tad paldies Dievam par Tomu Petiju," paziņoja Ārmstrongs.

Saņemot balvu, Petijs sacīja: "Ļaujiet man jums atgādināt, ka tās nav beigas. Es vēl aizvien varu iespert kādam pa pakaļu!"

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu