Ernests pret Kristapu Itālijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: orlandino.it

Itālijas basketbola A līgā pirmo savstarpējo spēli nedēļas nogalē aizvadīja Trevizo "Benetton" un "Upea Capo d'Orlando", un pirmoreiz aci pret aci stājās abi Apenīnu pussalā spēlējošie latvieši - Ernets Kalve un Kristaps Janičenoks. Rezultatīvāks bija pēdējais, toties pārliecinošu uzvaru svinēja Kalve un "Benetton".

Latvijas junioru izlases līderis un Eiropas meistarsacīkšu rezultatīvākais spēlētājs šoreiz spēlēja deviņas minūtes un palīdzēja "Benetton" komandai uzvarēt "Upea Capo d''Orlando" ar 90:67.

Kalve guva divus punktus, realizējot vienu no diviem divpunktu metieniem, kā arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu.

Tajā pašā laikā Janičenoks spēli tradicionāli sāka starta pieciniekā un 26 minūtēs ar 13 punktiem kļuva par otro rezultatīvāko savā komandā (2p 4/9, 3p 1/5). Viņa kontā arī četras atlēkušās bumbas.

Turnīra tabulā "Benetton" ar astoņām uzvarām dala pirmo vietu ar vēl trīs komandām - "Climamio", "Carpisa NA" un "Caffe Maxim", turpretim "Upea Capo d''Orlando" ar trīs panākumiem ir 15. vietā 18 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu