VIDEO: Garās "IKEA" rindas - ko cilvēki gaida no veikala?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šodien, 30. augustā, durvis ir vēris Latvijas zviedru mēbeļu giganta IKEA veikals. Jau no paša rīta veikala atvēršanu līksmi sagaidīja vesels ļaužu pūlis - daži uz veikalu devušies, lai iegādātu mājai visu nepieciešamo, bet citi - lai apskatītu veikala piedāvājumu un dotos nelielā ekskursijā. Lūk, ko cilvēki gaida no mēbeļu lielveikala. 

IKEA vārds pasaulē ir plaši pazīstams, tāpēc tas latviešu pircējiem neizraisa īpašus jautājumus, turklāt daudzi ir pazīstami ar veikala plašo piedāvājumu. Arī pirmie Latvijas pircēji uz veikalu ir devušies, lai apskatītu, kāds nu izskatīsies Latvijas veikals, kāds ir tā piedāvājums, bet citi to apskata pirmo reizi un dodas nelielā ekskursijā.

Pircēji atzīst, ka cer veikalā atrast ekonomiskākas mēbeles ar unikālu dizainu, kā arī vēlas nogaršot IKEA restorāna piedāvāto zviedru virtuvi.  

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu