Linda Leen uzmirdz pašmāju seriālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šo sestdien, 1. septembrī, kanāla "360TV" skatītāju vērtējumam tiks nodotas iemīļotā komēdijseriāla “Saldais pārītis. Ir bērni” jaunās sezonas sērijas. Tajās bez Simonas (Sandra Kļaviņa) un Filipa (Artūrs Skrastiņš) piedalīsies arī citi sabiedrībā zināmi un iemīļoti ļaudis.

Jaunajās sērijās tiek solīti ne tikai vēl neredzēti Simonas un Filipa piedzīvojumi, bet arī dzirkstošs humors un situācijas, kas kā uz delnas atklāj visu par sievietes un vīrieša attiecībām.

Vērīgākie skatītāji noteikti pamanīs, ka nereti spilgtās un komiskās epizodiskās lomās arī seriāla jaunajā sezonā filmējušies daudzi citi populāri pašmāju aktieri – Ivars Auziņš, Māris Bezmers, Imants Pakalnietis, Kristians Kareļins, Daiga Gaismiņa, Artis Robežnieks un citi.

Viņiem līdzās iemirdzēsies arī sabiedrībā zināmas personības - gan dziedātāja Linda Leen, kuru, lai arī nākuši iegādāties tieši viņas albumu, Simona un Filips mūzikas ierakstu veikalā neatpazīs, gan rokmūziķis un skandalozā šova “Caur ērkšķiem uz...” vadītājs Jānis Bukums, kurš atveidos tēti no “saldā pārīša” meitas Hannas bērnudārza, bet sirsnīgās ģimenītes virtuvē prasmīgi rosīsies pats pavārs Havjers Garsia.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu