Čempioni un tagad arī līderi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja meistarsacīkstēs divu labāko komandu savstarpējā mačā pagājušā gada čempioni "Rīga 2000" šodien savā laukumā guva virsroku pār "ASK/Ogre" un izvirzījās turnīra līderpozīcijās.

Šodien Piņķos "Rīga 2000" spēja atspēlēties no nelabvēlīgas situācijas pirmajā periodā un visā spēlē ar 4:2 uzvarēja jau ilgāku laiku turnīra galvgalī saimniekojošos Ogres hokejistus.

Pirmajā periodā Maksims Širokovs vispirms vadībā izvirzīja laukuma saimniekus, bet tad pa vieniem vārtiem guva Jānis Tomans un Aigars Razgals un jau 1:2 viesu labā. Otrajā periodā Raivis Brancis panāca izlīdzinājumu, bet pēdējā trešdaļā pats arī guva uzvaras vārtus. Punktu "Rīgas 2000" uzvarai pielika Kristaps Sotnieks.

Līdz ar to turnīra tabulā ir notikusi līderu maiņa un ar 36 punktiem par tādiem ir kļuvuši rīdzinieki. Ogrei divi punkti mazāk, bet trešo vietu pagaidām ieņem Daugavpils "Latgale".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu