Atlikuši tikai 10% hokeja biļešu (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Hokeja līdzjutēji aktīvi izpērk biļetes 2006. gada pasaules hokeja čempionāta spēlēm, un pašlaik pārdoti vai rezervēti ir 90% no kopējā biļešu apjoma, informēja čempionāta rīkošanas izpilddirekcijas pārstāve Vita Savicka.

Savicka gan uzsvēra, ka šis biļešu apjoms ir vai nu realizēts, vai arī tikai nodots vairumtirdzniecības kompānijām turpmākai realizācijai.

Kopumā uz 56 čempionāta spēlēm pieejamas aptuveni 493 000 biļešu.

Savicka norādīja, ka interese no ārzemniekiem ir liela, īpaši aktīvi esot Somijas, Čehijas un Slovākijas līdzjutēji. "Lielākā interese ir no Somijas līdzjutējiem, bet, tā kā šīs valsts komanda ir vienā apakšgrupā ar Latviju, pieejamo biļešu apjoms ir daudz mazāks nekā pieprasījums. Interese bija tik liela, ka Somijas līdzjutēji iepriekš pat gatavojās uz čempionātu ierasties ar īrētu kuģi," norādīja Savicka.

Pašlaik par biļešu vairumtirdzniecību noslēgti līgumi ar AS "Hansabanka", Ogres ledus halles apsaimniekotāju "Vidzemes ledus", tūrisma aģentūrām "Latvija Tour", "Express Travel", "Bjork&Bostson", "Riga Turs" un "Bsports".

Jau ziņots, ka tirdzniecībā pieejamās biļetes uz Latvijas izlases spēlēm 2006. gada pasaules hokeja čempionāta priekšsacīkšu kārtā pirmajā tirdzniecības dienā - 3.septembrī - tika pārdotas pusotras stundas laikā. Pārdotas arī visas biļetes čempionāta finālspēlei.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu