Līanna Ričardsa "Mīlestības zīlēšana" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Neatkarīgi no tā, vai kāds no mums jau labi pārzina seno kāršu likšanas zinātni vai uzskata sevi par iesācēju zīlēšanā, vai vienkārši meklē atbildi uz sev svarīgiem dzīves jautājumiem – grāmata var palīdzēt lietot kāršu gudrību dzīvē. Tā var sniegt padomus, kā tikt pāri aizsargbarjerām un attieksmei, kas līdz šim traucējušas attiecībās.

Sāc ar to, ka izdomā jautājumu. Sajauc kārtis un domā par to. Tad izliec tās. Lielākā daļa kāršu izlikšanas veidu jeb izklājumu apraksta tavu šībrīža situāciju, sniedz komentārus par neseno pagātni, kas tevi ir pamudinājusi uzdot jautājumu, un atklāj iespējamo dilemmas risinājumu.

Neatkarīgi no tā, vai prāto par jauko šķirteni blakus birojā, risini problēmas ar pastāvīgo partneri vai esi pārliecināta, ka neplānotajā randiņā esi satikusi savu īsto, šī grāmata var kļūt par jūsu ceļvedi mīlestības likumos. Izmantojot spēļu kāršu komplektu un “Mīlestības zīlēšanu”, ikviens var iemācīties izlikt kārtis un izprast savu likteni.

No angļu val. tulk. I. Melgalve 352 lpp., Tapals

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu