"Pīļu dīķī" dzīvības pazīmes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc komandai rekordgarās zaudējumu sērijas, šorīt agri pēc Latvijas laika beidzot varēja uzgavilēt Anaheimas "Migty Ducks", jo izbraukumā tika izcīnīta uzvara pār Fīniksas "Coyotes". Pēc jaunākajām ziņām, "Red Wings" hokejists Jirži Fišers, kurš aizvakar spēles laikā pēkšņi noģība, turpina atgūties un viņa dzīvībai briesmas nedraud.

Aizvakar mača laikā starp "Red Wings" un "Predators" čehu aizsargs noģība, sēžot uz rezervistu soliņa, un viņa sirdsdarbība tika atjaunota tikai ar elektrošoka palīdzību.

Jau 2002. gada Fišeram tika konstatēta aritmija.

"Mighty Ducks" un "Coyotes" spēles pirmā perioda sākumā "Varenās pīles" pamanījās gūt divus vārtus, un somu hokeja zvaigznes Tēmu Selanes iemestā otrā ripa "pīlēm" atnesa uzvaru pār Veina Grecka komandu "Coyotes".

Latvijas izlases aizsargs Sandis Ozoliņš spēlēja tikai sešas minūtes un 36 sekundes, kuru laikā paspēja izdarīt divus metienus pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku raidījumu un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Pirmoreiz sezonā aci pret aci ledus laukumā devās divu pēdējo draftu pirmie numuri - Pitsburgas "Penguins" Sidnijs Krosbijs un Vašingtonas "Capitals" spēlējošā jaunā krievu zvaigzne Aleksandrs Ovečkins.

Ar 5:4 uzvaru šajā spēlē svinēja "Penguins", un Krosbija kontā četri metieni, vieni vārti un rezultatīva piespēle, savukārt Ovečkinam četri metieni un viena piespēle. Abi "jaunuļi" spēli beidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli uzvarētāju rindās izcēlās Zigmunds Palfijs. Līdz ar to "Penguins" turnīra tabulā tagad ieņem 23. vietu un apsteidz "Capitals" par četriem punktiem.

Divu līgas vadošo komandu duelī Otavas "Senators" vakar izbraukumā ar 5:3 uzvarēja Karolīnas "Hurricanes" un izvirzījās NHL līderpozīcijās.

Citu spēļu rezultāti:

Monreālas "Canadiens" - Atlantas "Thrashers" 3:2 SO, Filadelfijas "Flyers" - Tampabejas "Lightning" 2:4, Bufalo "Sabres" - Ņujorkas "Rangers" 2:3 SO, Sentluisas "Blues" - Losandželosas "Kings" 3:6, Vankūveras "Canucks" - Čikāgas "Blackhawks" 3:1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu