Policija akumulatoru zaglim ļauj pirms aizturēšanas piedalīties jaundzimušā sagaidīšanā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Policisti akumulatoru zādzībā pieķēruši kādu topošo tēvu, taču likumsargi atļāvuši viņam pirms aizturēšanas vēl piedalīties jaundzimušā sagaidīšanā.

Policija bija saņēmusi informāciju no kāda uzņēmuma Ropažu novadā, kura teritorijā  fiksēta akumulatoru zādzība. Likumsargi noskaidroja, ka zādzība izdarīta 30.martā. Nakts laikā divām smagajām automašīnām un vienam traktoram tobrīd nezināma persona bija nozagusi akumulatorus.

Izmeklēšanas laikā Salaspils iecirkņa policisti ieguva operatīvo informāciju, kas ļāva noskaidrot aizdomās turēto.

Izmeklēšanā tika iegūta informācija, ka vainīgā persona tuvākajā laikā kļūs par tēvu. Pēc plānotā datuma un dzemdību nama adreses vietas noskaidrošanas 27.augustā tika aizturēts 1988.gadā dzimis vīrietis, pirms tam ļaujot viņam piedalīties jaundzimušā sagaidīšanā. Aizdomās turētais uz vietas atzinās nodarītajā un sniedza policijai nepieciešamo informāciju.

Policijā sākts kriminālprocess par zādzību. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana līdz diviem gadiem, piespiedu darbs vai naudas sods.

Ņemot vērā vīrieša atvases piedzimšanu un sadarbošanos ar policiju, likumsargi bija pretimnākoši un jaunajam tēvam piemēroja ar brīvības atņemšanu nesaistītu drošības līdzekli - nodošanu policijas uzraudzībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu