Izcili labs sekss tikai pēc 40 gadiem? (87)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"40 gados dzīve tā tikai pa īstam sākas!” – tā domā ne tikai seriāla „Sekss un lielpilsēta” varones, bet arī citas sievietes, kuras jau pārkāpušas 40 gadu slieksni.

Līdz šim sievietēm šķita, ka 30. dzimšanas diena ir gandrīz vai traģisks notikums...

Dāmas, kuras pārkāpušas 40 gadu slieksni, apgalvo, ka nekad agrāk nav jutušās tik laimīgas un pievilcīgas! 81% aptaujāto uzskata, ka nelielas krunciņas tikai izdaiļo sievieti un nav nozīmes tērēt lielas naudas summas, lai no tām atbrīvotos.

Ja draudzeņu uzmundrinājumi jums nepalīdz, tad palūkojieties uz šovbiznesa zvaigznēm: Madonna, Mišela Faifere, Šārona Stouna, Demija Mūra, Nastasja Kinski. Viņas visas apgalvo, ka pa īstam sievišķīgas viņas sajutušās tikai pēc 40. Protams, jūs tūlīt teiksiet, ka cilvēki, kuriem ir tik daudz naudas, var justies labi jebkurā vecumā. Taču runa nav par ārējo izskatu, bet gan par iekšējo stāvokli. Pārliecinātība par sevi, savu skaistumu un šarmu nāk tikai ar gadiem... vai ar naudu – kas nu kuram tuvāk.

Aptaujā, kuru veica žurnāls Woman & Home, 78% sieviešu (turklāt vienkāršas sievietes, nevis kādas šovbiznesa zvaigznes) atzinās, ka negatavojas veikt plastiskās operācijas un nekad nesamelos par savu patieso vecumu.

Tikai 12% sieviešu uzskata, ka tad, kad viņām bija 20 gadu, viņas jutušās daudz pievilcīgākas un iekārojamākas.

Madonna un zvaigzne Kima Ketrolla (Samanta) no „Seksa un lielpilsētas” atzinušās, ka pēc 40 gadu sliekšņa sekss tikai sākas. Ar šo apgalvojumu ir vienisprātis puse aptaujāto sieviešu vecumā no 45 līdz 54 gadiem, bet 12% no viņām apgalvo, ka tieši šajā vecumā viņas sākušas biežāk nodarboties ar seksu. 25% sieviešu atklājušas, ka pēc 40 gadu vecuma viņas ir gatavas dažādiem seksuāliem piedzīvojumiem, tostarp „vienas nakts sakaram”.

Bet jūs gaužaties par vecumu... 40 gadu vecumā dzīve un sekss tikai sākas!

Komentāri (87)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu