"Ķengurlēciens" Vācijas futbola ekspresī

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Austrālijas futbola izlase trešdien pēcspēles 11 metru sitienu sērijā uzvarēja Urugvaju un nodrošināja sev vietu 2006. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, kurā pēdējoreiz spēlēja tālajā 1974. gadā.

Atlases turnīra "play off" otrajā mačā Austrālija šodien savā laukumā pēcspēles 11 metru sitienu sērijā pieveica Urugvaju. Mača pamatlaiks beidzās ar rezultātu 1:0 Austrālijas labā - vārtus 34. minūtē guva Marko Breščjāno.

Ar rezultātu 1:0 Urugvajas labā sestdien beidzās "play off" pirmā spēle; divu maču summā tika fiksēts neizšķirts 1:1 un nācās aizvadīt papildlaiku. Tajā vārti gūti netika, bija nepieciešama pēcspēles 11 metru sitienu sērija, kurā ar 4:2 triumfēja austrālieši, nodrošinot sev dalību Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, kas nākamgad notiks Vācijā.

Pēcspēles 11 metru sitienu sērijā uzvaru Austrālijai nodrošināja vārtsargs Marks Švarcers, kas atvairīja divus pretinieku sitienus.

Vienīgo Austrālijas neprecīzo sitienu pēcspēles sērijā izpildīja komandas kapteinis Marks Viduka. Precīzi bija viņa komandas biedri Harijs Kjūels, Lūkass Nīls, Tonijs Vidmars un Džons Aloisi.

Urugvajas rindās precīzi sitieni padevās Gustavo Varelam un Favjanam Estojanofam, bet Švarcers atvairīja Dario Rodrigesa un Marselo Salajetas sitienus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu