Gaidāms projekta kuba pirmatskaņojums (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar radio SWH Toma Grēviņa raidījumā "Lielais vakars" plkst. 20.30 projekts "kuba" pirmatskaņos savu jauno skaņdarbu "Baku".

"Baku" ir pirmais vēstnesis 2006. gadā gaidāmajam grupas otrajam studijas albumam. Tas sekos 2002. gadā izdotajam "15 Episodes Of Kuba", kas 2003. gadā saņēma divas Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas (labākais debijas un labākais instrumentālās mūzikas ieraksts).

Skaņdarbs ierakstīts šā gada rudenī skaņu ierakstu studijā "Sound Division", to producējuši paši "kubas" mūziķi. Skaņu režisors Tālis Timrots.

"Šis ir pirmais skaņdarbs, kurā mēs sākām izmantot balsis," stāsta taustiņinstrumentālists Martinez Gonzalez. "Tas iezīmēja jaunu sākumu "kubas" mūzikā, tiesa, kompozīcijas darba nosaukums ir "Morikone", tas tādēļ, ka skaņdarba rašanās pirmajās minūtēs veidojās spilgta asociācija ar Enio Morikones vesternu skaņu celiņiem."

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu