Latviešu virtuoza varenā atgriešanās (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Lai arī Beļģijas titulētākais basketbola klubs "Charleroi" otrdien ULEB kausa izcīņas spēlē savā laukumā zaudēja Kazaņas UNICS, spoža debija jaunās komandas rindās izdevās Latvijas izlases aizsargam Armandam Šķēlem.

Pēc ilgas neziņas un dīkstāves sezonas ievadā savu pirmo maču "Charleroi" komandā lieliski ir nospēlējis latviešu caurgājienu virtuozs Armands Šķēle, diemžēl nespējot glābt mājiniekus no zaudējuma spēlē ar Krievijas bronzas medaļniekiem Kazaņas UNICS - 59:61.

Tā bija "Charleroi" komandas otrā neveiksme sezonā.

Šķēle pusstundas laikā ar 17 punktiem kļuva par savas komandas rezultatīvāko spēlētāju, kā arī vareni pastrādāja zem groziem - desmit atlēkušās bumbas.

Viņa statistika bija tuvu ideālai - 2p 6/10, 3p 1/2, sm 2/2 un lietderības koeficients +22. Armanda rēķinā arī pa rezultatīvai un pārtvertai piespēlei un 6000 skatītāju atzinība.

Uzvarētāju rindās 21 punktu guva Treviss Bests. Sauļus Štombergs - 8 p., Martins Mūrseps - 2 p.

Pēc ilgākām nesaskaņām ar Vloclavekas "Anwil" Šķēle pirms nepilna mēneša beidzot tika pārdots Itālijas superklubam "Caffe Maxim", kurš to savukārt izīrēja "Charleroi".

Citu spēļu rezultāti

A grupa: "BK Ventspils" - "Estudiantes" Saloniku 79:78, "Aris" -"Euphony Bree" 81:74, "Lukoil Academic" - Berlīnes ALBA 108:88.

B grupa: "Panionios" - "Demon Astronauts" 79:74, "Hemofarm" -"Reggio Emilia" 78:69, "Asvel" - "Anwil" 61:49.

C grupa: "Besiktas" - "Etosa Alicante" 87:93 2OT, "Queluz Sintra" -"Zeleznik" 91:94, "Charleroi" - "UNICS" 59:61.

D grupa: "Lottomatica Roma" - Maskavas "Dinamo" 72:97, "Hapoel Migdal" - "Skyliners" 80:65, "Crvena Zvezda" - "Le Mans Sarthe" 85:73.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu