Hilarija Rodhema Klintone "Dzīvā vēsture"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV bijusī pirmā lēdija Hilarija Klintone uztic pasaulei ļoti personīgu atmiņu stāstījumu, kas piedāvā skatījumu uz viņas un Amerikas dzīvi. “Astoņi gadi Baltajā namā bija pārbaudījums manai ticībai un politiskajai pārliecībai, manai laulībai un mūsu valsts Konstitūcijai.

Es kļuvu par zibensnovedēju politiskajās un ideoloģiskajās cīņās par Amerikas nākotni un par magnētu, ap ko koncentrējās gan labvēlīgi, gan nelabvēlīgi viedokļi par sievietes izvēli un lomu. Šī grāmata ir stāsts par to, ko es pieredzēju šajos astoņos gados, būdama pirmā lēdija un prezidenta sieva.”

Rakstot šos memuārus, Hilarija Klintone uzskata, ka lasītājiem ir jāzina arī par tiem pirmsākumiem un nozīmīgiem dzīves notikumiem, kas palīdzēja viņai kļūt par sievieti, kas 1993. gada 20. janvārī pirmoreiz ienāca Baltajā namā – par viņas audzināšanu ģimenē, vecākiem, izglītību, reliģisko pārliecību, studentu gadu aktivitātēm, darbu advokātu birojā, laulībām ar Bilu un meitas Čelsijas audzināšanu.

Tulk. Sabīne Ozola 696 lpp., Tapals

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu