Ladybird Japānā piedzīvo zemestrīci (22)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūsu "bizbizmārīte" jeb Ladybird nesen viesojās Japānā, kur iznācis viņas albums "Dangerous to Me".

Meitene tur sniedza intervijas, koncertēja, piedzīvoja zemestrīci un ieguva daudz jaunu draugu. Bet par to, kā viņa gandrīz pārstāvēja Šveici Eirovīzijā grupas "Vanilla Ninja" vietā, lasi tālāk!

Ladybird brauciena uz Japānu mērķis bija popularizēt iznākošo albumu. Sadarbība, kurai pateicoties plate ir nopērkama tik tālu no Latvijas, sākās nesen. Par trīs latviešu meiteņu – Ladybird, Annas Polanski un Janny May – iedziedātā dziesmas "Great Friend" līdzizdevēju kļuva šveicietis Olivers Meijers. Pirms šīgada Eirovīzijas konkursa Šveicē un Vācija bija liels skandāls. Igauņu meiteņu grupas Vanilla Ninja producenti paši izpirka albumus Eiropā, lai tikai noturētu grupu mūzikas čārtos. Vienubrīd šķita, ka “vaniļas nindzjas” atsauks no piedalīšanās Eirovīzijā. Tieši tajā brīdī Olivers Meijers vērsās pie mūsu trim meitenēm. Pavisam vienkārši – viņas būtu varējušas pārstāvēt Šveici eirodziesmas konkursā. Skandāls noklusa, un “Vanilla Ninja” tomēr uzstājās Eirovīzijā, taču šveiciešu sadarbība ar mūsu meitenēm turpinājās.

Tā Ladybird CD ar ārzemju izdevēju palīdzību nokļuva Japānā! Kopā ar menedžmenta puišiem Agri Semēvicu un Modri Skaistkalnu Ladybird startēja no Latvijas 12. oktobrī. Viena nakts Berlīnē ar nokavētu pēdējo nakts metro, Londonas lidosta, un Tokija jau klāt! Koncerti notika gan tirdzniecības centrā, gan daudzos mūzikas veikalos, gan klubā, ierakstot materiālu radio koncertam. Uzstāšanās noslēdzās ar autogrāfu sniegšanu un fotografēšanos! Dažbrīd pat šķitis – ja mūsu Ladybird tur tā stāvētu, autogrāfu un foto tīkotāju netrūktu visu dienu! Ladybird sniedza intervijas Tokijas radio, kas skan pa visu Japānu, un modes, stila un mūzikas žurnālam “Warp”. Žurnāla redaktors Toshiya Ohno Dacei uzdāvināja baltus cimdus, šalli un cepuri no brenda „LB 03” – Ladybird! Pēdējo nakti Ladybird ar puišiem palikuši mājās pie Japānas ierakstu kompānijas pārstāves Yumiko Tochigi. Kā viņi atceras, “tā bija dīvaina sajūta – guli uz grīdas kaut kur otrā pasaules malā, citā kultūrā!”

Atgriezušies mājās 18. oktobra pievakarē, ceļotāji uzzināja, ka piedzīvojuši diezgan stipru zemestrīci. “Mēs gan to nejutām!” viņi smej.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu