Ladybird pašķīrusies ar draugu (85)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc sešu gadu draudzības pašķīrusies ar draugu - frizieri Artūru Krolmani. Vai Latvijas seksīgākā sieviete nu ir brīva?

Abi jaunieši sāka draudzēties pirms sešiem gadiem un drīz vien uzsāka kopdzīvi. Patlaban no abu mitekļa Rīgas centrā, Stabu ielā, Krolmanis ir izvācies, bet dziedātāja palikusi tajā. Artūrs noliedz, ka aizgājis, aizcērtot durvis, un ka visi atpakaļceļi ir slēgti: "Pagaidām viss ir zem jautājuma zīmes, tāpēc negribu stāstīt, kas un kāpēc noticis. Mēs joprojām esam draugi, un naida mūsu starpā nav." Viņš neslēpj, ka lēmums padzīvot atsevišķi bijis abpusējs, bet tā iemeslus publiski klāstīt nevēlas.

Pati dziedātāja nupat viesojās Tokijā, kur, sniedzot koncertus un intervijas, popularizēja pavisam nesen Japānā izdoto dziesmu albumu "Dangerous To Me". Patlaban viņa atpūšas Turcijā un uz telefona zvaniem neatbild. Ladybird menedžeris un producents Agris Semēvics par mākslinieces privāto dzīvi atsakās runāt. "Mūs saista tikai darbs. Nebūtu korekti apspriest viņas personīgo dzīvi," diplomātisks ir Semēvics.

Ladybird, īstajā vārdā Tatjana Šihmuratova, pasaulē nāca 1983. gada 28. maijā Rīgā. Viņas tēvs ir tatārs, māte — latviete. Jau bērnībā, kuru viņa bija spiesta pavadīt bērnunamā, meiteni sāka saukt arī par Daci. Tā nu viņa sadzīvo ar visiem trim vārdiem. 15 gadu vecumā Dace izturēja lielu konkursu un iekļuva meiteņu grupas "Rimmel Roses" pamatsastāvā. Toreiz gan netapa neviena dziesma, tomēr tas bija straujš pagrieziens viņas karjerā. Piedziedājusi Laurim Reinikam, viņa piedzīvo arī savu zvaigžņu stundu — 2003. gada nogalē, starp citu, tieši 28. oktobrī, iznāca Ladybird albums "Nightvision".

2005. gada aprīļa beigās noslēdzas žurnāla FHM Latvija lasītāju aptauja par 2005. gada seksīgāko sievieti pasaulē. Starp pasaules seksīgākajās meitenēm Ladybird ieņem ļoti augsto 3. vietu, bet Latvijā, jau otro gadu pēc kārtas, viņa pārliecinoši ir visseksīgākā!

Pirms diviem gadiem Ladybird piedzīvoja strauju lēcienu karjerā, bet patlaban pārdzīvo vienu no pēdējo gadu melnākajiem posmiem. Zīmīgi, ka Artūrs Krolmanis intervijās presē agrāk izteicies, ka Dace ir viņa mūža mīlestība un būs viņa bērnu māte. Kādā intervijā, jautāta, kādam jābūt puisim, lai neprātīgi viņā iemīlētos, Ladybird atbild: "Pašpārliecinātam un mazliet kautrīgam. Tāpat viņam jābūt mīļam, izskatīgam, izdarīgam, trakam un spontānam. Jā, un vīrišķīgam viņam arī ir jābūt!" Vai Artūrs Krolmanis tāds nebija?

Komentāri (85)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu