"Pīles" uzvar, Predators sērija pārtrūkst

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālās Hokeja līgas turnīrā šorīt agri pēc Latvijas laika uzvaru izcīnīja Anaheimas "Mighty Ducks", taču bez Sanda Ozoliņa, kuru turpina vajāt veselības likstas. Pēc lieliskas astoņu uzvaru sērijas pirmo zaudējumu šorīt piedzīvoja Našvilas "Predators".

Latvijas izlases aizsargs, kam pilnvērtīgi spēlēt joprojām traucē sāpošās ribas, atkal bija spiests palikt malā, bet "Mighty Ducks" savā laukumā pārliecinoši ar 4:1 uzvarēja 2004. gada Stenlija kausa finālistus Kalgari "Flames".

"Pīles" jau septīto maču pēc kārtas spēlēja bez savainotās krievu superzvaigznes Sergeja Fjodorova, un pa vieniem vārtiem uzvarētāju labā iemeta komandas veterāns soms Tēmu Selanē, kā arī Džofrijs Lupuls, Endijs Makdonalds un Kīts Kārnijs.

Tā bija "Mighty Ducks" ceturtā uzvara sezonā.

Visam kādreiz pienāk gals, bet tikai retais pieļāva domu, ka Našvilas "Predators" astoņu panākumu sērija aprausies, lai nu kur, bet ne mačā ar NHL pastarīšiem Kolumbusas "Blue Jackets".

Bet tieši tā arī notika, un pēc astoņām uzvarām sezonas ievadā "atriebēji" šorīt izbraukumā spēles pagarinājumā piedzīvoja pirmo zaudējumu ar 2:3, tomēr nopelnot vienu punktu turnīra tabulā un saglabājot NHL līderu godu.

Uzvaras vārtus guva Kanādas izlases un Kolorādo "Avalanche" ilggadējais aizsardzības balsts Adams Fūts.

Citās spēlēs:

Bufalo "Sabres" - Vašingtonas "Capitals" 2:3, Karolīnas "Hurricanes" - Bostonas "Bruins" 4:3 OT, Ņūdžersijas "Devils" - Tampabejas "Lightning" 3:6, Dalasas "Stars" - Sanhosē "Sharks" 4:5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu