Pārliecinošu uzvaru NHL spēlē izcīna Skrastiņa "Avalanche" (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pārliecinošu uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien izcīnīja latviešu aizsarga Kārļa Skrastiņa pārstāvētais klubs Kolorādo "Avalanche", kas viesos ar 7:1 (3:0, 4:0, 0:1) sagrāva Edmontonas "Oilers".

Skrastiņš pie rezultativitātes punktiem netika, laukumā aizvadīja nepilnu 21 minūti, bet viņa lietderības koeficients bija +1.

Pa diviem vārtiem "Avalanche" labā guva Džons Maikls Lailss un Milans Hejduks, bet pa vienai reizei ripu pretinieku vārtos raidīja Pjērs Turžons, Stīvs Konovaļčuks un Patrīss Brisbuā.

"Avalanche" šveiciešu vārtsargs Davids Abišers vienīgo reizi tika pārspēts pēdējās trešdaļas vidū, kad skaitliskajā vairākumā precīzs bija "Oilers" uzbrucējs Ītans Moro.

Savukārt cita latviešu aizsarga Sanda Ozoliņa pārstāvētais klubs Anaheimas "Mighty Ducks" pagājušajā naktī izbraukumā Detroitā ar 2:3 piekāpās vietējam "Red Wings".

Arī Ozoliņš mačā rezultativitātes punktus neguva, laukumā aizvadīja 20 minūtes, izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls. Pašās spēles beigās Ozoliņš arī nopelnīja divu minūšu noraidījumu.

Uzvaru "Red Wings" nodrošināja trīs vairākumā gūtie vārti, kurus guva Pāvels Dacjuks, Roberts Langs un Mīkaels Sāmuelsons. "Mighty Ducks" labā vārtus guva Tēmu Selane un Raians Geclafs.

"Mighty Ducks" no zaudējuma neglāba arī lieliski maču aizvadījušais vārtsargs Iļja Brizgalovs, kurš atvairīja 36 no 39 metieniem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu