Laima Vaikule, Jānis Stībelis un "Melo M" Maskavā (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Koncerts, kurā Laima Vaikule, Jānis Stībelis un grupas "Melo M" puiši Kārlis Auzāns, Valters Pūce un Antons Tročuks izpildīja vienu Raimonda Paula dziesmu "Davai žeņis", bija veltīts dzejnieces Larisas Rubaļskas jubilejai, kas kopā pulcēja lielu daļu izpildītāju, kuru repertuārā ir viņas dziesmas.

Koncertzāles "Rossija" aizkulisēs un uz skatuves bija manāmi Soso Pavliašvili, Nadežda Babkina, Josifs Kobzons, Ļevs Ļeščenko, Vladimirs Vinokurs, Alsu un citas Krievijas estrādes zvaigznes.

Pēc muzicēšanas festivālā "Jaunais vilnis 2005" čellu trio "Melo M" puišiem šī bija jau otrā uzstāšanās Maskavā. "Šoreiz Krievijas galvaspilsētā bijām tikai dažas stundas — no rīta iebraucām Maskavā, paēdām pusdienas, apskatījām Sarkano laukumu un devāmies uz koncertzāli," sarunā ar "Vakara Ziņām" atklāja Kārlis. Uzreiz pēc koncerta, nenovilkuši skatuves kostīmus, puiši steidzās uz staciju, jo koncerta sākums aizkavējās, tāpēc līdz prombraukšanai atlikušajās 20 minūtēs bija jāpārvar iespaidīgs attālums. "Šofera braukšanas meistarību var pielīdzināt kaskadieru trikam — viņš brauca ar ātrumu 120 km/h, tāpēc pēdējā brīdī paspējām ielēkt vilcienā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu