Seksbumba Anna Nikola Smita cer uz mantojumu (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV Augstākā tiesa devusi cerības seksbumbai Annai Nikolai Smitai saņemt 88,6 miljonus dolāru lielu mantojumu no sava bijušā vīra, Teksasas naftas magnāta Hovarda Maršala.

26 gadus vecās striptīza dejotājas, kuras īstais vārds ir Vikija Linna, laulība ar 89 gadus veco bagāto sirmgalvi kļuva par vienu no 1994. gada dzeltenajā presē visvairāk apzelētajiem notikumiem. Lieki teikt, ka nevienam nebija šaubu, ka dāmīte ar iespaidīgajām krūtīm, kura bija paguvusi fotografēties arī žurnālā Playboy, H. Maršalu apprecējusi tikai viņa naudas maka biezuma dēļ. Kad pēc gada naftas magnāts nomira, izrādījās, ka testamentā viņš Annu Nikolu Smitu nav pieminējis. Ssākās karš par mantojumu starp sērojošo atraitni un H. Maršala vienīgo dēlu Pīrsu Maršalu.

2002. gadā Kalifornijas tiesa nolēma, ka Annai Nikolai Smitai ir tiesības uz 88,6 miljoniem dolāru no pavisam 1,6 miljardu dolāru lielā mantojuma. Tomēr pēc tam gan Teksasas tiesa, gan apelāciju tiesa nosprieda, ka naudaskārīgajai dāmai nepienākas ne centa. Tagad lieta atkal ir atvērta, un paredzams, ka nākamā gada janvārī notiks pirmās sēdes, bet spriedums tiks paziņots līdz jūnija beigām, vēsta Reuters.

Strīdi starp potenciālajiem mantiniekiem turpinās. Pīrss apgalvo, ka viņa tēvs nebūt nav solījis novēlēt Annai Nikolai Smitai pusi savu īpašumu. Smita savukārt apgalvo, ka Pīrss viņu ļaunprātīgi mēģina atbīdīt no mantojuma sadales.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu