Hokeja fani uz kuģa klāja?! (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pagaidām ir pāragri spriest, vai un kādus Igaunijas kuģniecības kompānijas "Tallink" kuģus varētu iznomāt nākamajā gadā Rīgā paredzētā Pasaules hokeja čempionāta līdzjutēju izmitināšanai.

Kā uzskata "Tallink" grupas finanšu direktors Janeks Stalmeisters, Pasaules hokeja čempionāts ir nozīmīgs notikums Rīgai un visai valstij. Viņš ir pārliecināts, ka mūsu valsts pārstāvji viesiem vēlas sniegt pakalpojumus pēc iespējas labāk. Pēc viņa teiktā, vispirms nepieciešams parakstīt vienošanos.

"Tallink" pārstāvis piebilda, ka kompānija ir investējusi miljonus eiro flotes atjaunošanā, turklāt šis process turpinās. Flotē ir vairāki lielie pasažieru prāmji, četri ātrgaitas prāmji un kravas kuģi.

2006. gada Pasaules hokeja čempionāta līdzjutēju izmitināšanai Rīgā no "Tallink" plānots īrēt kuģi. Uz tā atradīsies vietas 2000 fanu, iepriekš informēja čempionāta rīkošanas izpilddirekcijas ģenerāldirektors Guntis Ulmanis.

Plānots, ka kuģis atradīsies Rīgas Pasažieru ostā čempionāta priekšsacīkšu laikā, kad būs lielākā fanu interese.

"Vienošanās ar kompāniju varētu tikt panākta tuvāko nedēļu laikā. Prāmis būs tikai pāris gadus vecs, un tā izīrēšana būtiski atvieglos viesnīcu jautājumu," mēneša sākumā sacīja Ulmanis.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu