Grīnevejs šonedēļ tomēr nebrauks uz Rīgu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par skumjām daudzajiem interesentiem Pīters Grīnevejs tomēr pagaidām Rīgā neieradīsies, viņš atsūtījis nožēlas pilnu atteikuma vēstuli, skaidrojot šo soli ar lielo aizņemtību jaunā Rembranta projekta sakarā. Grīnevejs izteicis cerību, ka festivāla rīkotāji sapratīs viņa izvēli - darbs ir vērtīgāks nekā runāšana par darbu.

Britu neatkarīgā un autorkino ģēnijs vienlaikus izteicis cerību, ka viņu uzaicinās uz Rīgu vēlreiz, liekot priekšā divu dienu ilgu viesošanos jau līdz Ziemassvētkiem. Tad viņš būtu ar mieru sarīkot ar vizuāliem materiāliem bagātu darbnīcu, kurā četrās lekcijās runātu ne tikai par Talsa Lupera projektu, bet arī jauno Rembrantam veltīto filmu.

Tikmēr priecīgā "Baltijas pērles" vēsts ir tā, ka cita lieliska režisora, Gasa van Santa "Pēdējās dienas" būs skatāmas k/t "Rīga" ne tikai 21. septembrī plkst. 20.00, bet arī divos papildseansos 22. septembrī 18.30 un 21.00.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu