Plēpja meita gatava uzvarēt "Talantu aģentūrā" (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Esmu apņēmības pilna uzvarēt," paziņo aktiera Rūdolfa Plēpja meita Viktorija Plēpe, kas kopā ar vēl deviņiem apņēmības pilniem jauniešiem kopš pirmdienas iesaistījusies jaunajā realitātes šovā "Talantu aģentūra".

Nāk, lai uzvarētu

Viktorija jau otro reizi mēģinās iegūt popularitāti, jo iepriekš ir piedalījusies šovā "Talantu fabrika 4". "Tur es sapratu, kas notiek, un to, ka patiesībā neko dzīvē nevajag uztvert nopietni. Ir lietas, kas ir jādara, bet pārējās tiek "uzpūstas". Šeit tiek lietas asaras par sīkumiem, par kuriem dzīvē neviens pat neapvainojas un kuriem nepievērstu uzmanību," paskaidro Viktorija.

Jaunajam šovam viņa pieteikusies, jo atšķirībā no iepriekšējā tajā nav likts uzsvars tikai uz dziedāšanu. Te būs teātris, humors un dejošana. "Visaugstākais sasniegums māksliniekam ir tad, ja viņš gan dzied, gan dejo, gan spēlē," uzskata gaišmatainā meitene, kura uz šovu devusies, lai uzvarētu.

Būs skatītāju marionetes

Jaunā šova balvu fonds ir gana iespaidīgs — 30 000 eiro. Tiesa gan, visu summu nesaņems viens šova uzvarētājs. Iecerēts, ka 10 000 eiro iegūs Ziemassvētku fināla uzvarētājs, bet atlikušos 20 000 — eiro Lielā fināla uzvarētājs. Jaunajā šovā vairs nebūs tikai dziedoši jaunieši, bet viss tiks atdzīvināts ar humoru, tādēļ tiks izspēlētas dažādas humoristiskas etīdes. Par tām rūpēsies šova režisors Miks Ozoliņš. "Talantu aģentūras" producents Māris Ozoliņš skaidro, ka jaunajā šovā viņi vairs nebūs tik nežēlīgi. "Vairs nevēlamies nodarboties ar lietām, kas ietekmē jaunu cilvēku prātu vai psihi. Šovs izskatās nežēlīgs. Jaunieši kļūst depresīvi un kaut kā izmoka koncertdziesmas. Gribam, lai viss ir pozitīvāks," norāda Ozoliņš.

Taču tajā pašā laikā nolemts šova veidošanā iesaistīt skatītājus: sūtot īsziņu uz čatu, katrs varēs noteikt, kas ir jāizdara kādam no šova dalībniekiem. Tādējādi šova dalībnieki kļūs par tādām kā skatītāju marionetēm. Tiesa gan, Ozoliņš piebilst, jauno šovmeņu ziņā paliks tas, cik daudz un kādā veidā no skatītāju vēlmēm izpildīt.

Ozoliņš kļuvis noslēpumains

"Talantu aģentūru" turpmāk vadīs trīs cilvēki — ierasti Māris Ozoliņš, kā arī "eksfabrikante" Ella un Māris Grigalis, kas plašāk pazīstams kā raidījuma "Maksimālais lidojums" vadītājs. Ozoliņš stāsta, ka turpmāk nepiedalīsies iknedēļas izbalsošanā: esot par vecu, lai varētu noskatīties jauniešu asarās. Savukārt par to, vai viņš vadīs koncertu, šova producents izvairās runāt un iesaka žurnālistiem salikt daudzpunktus.

Vēl viena izmaiņa: jaunos talantus vairs neskolos konsultantu brigāde. Būs atsevišķi konsultanti, kas palīdzēs sagatavoties iknedēļas koncertam. Patlaban ar "Talantu aģentūru" piekritis sadarboties Džulians, kā arī bijusī "eksfabrikante" Annemary, kura jaunajiem šova dalībniekiem pačukstēs pāris knifiņu, kas palīdz uz skatuves.

Ella spēs tikt galā

"Eksfabrikante" Ella atzīst: tas, ka pati savulaik ir piedalījusies līdzīgā šovā "Talantu fabrika 4", viņai palīdzēs vadīt "Talantu aģentūru". "Cilvēks visu labāk pārzina, ja pats tai videi ir gājis cauri. Es spēju novērtēt gan pozitīvo, gan negatīvo," smaida Ella. No esošajiem šova dalībniekiem Ella pazīstot Rūdi un Viktoriju, ar kuriem kopā bijuši "Talantu fabrikā 4". Viņa priecājas, ka abi saņēmušies, lai vēlreiz mēģinātu ielauzties šovbiznesa pasaulē.

"Manā "fabrikā" daudzi jaunieši mācījās dziedāt, bet viņi aizmirsa, ka jābūt labam šovmenim un jāturpina darboties. Šī "aģentūra" viņiem vairāk palīdzēs iemācīties, kā vadīt raidījumu, kā improvizēt, kā strādāt televīzijā. Tas ir lielākais ieguvums," skaidro Ella. Viņa atzīst, ka pati no dalības "Talantu fabrikā" ieguvusi popularitāti un pirmo iespaidu par televīzijas darbību. Taču bez tālākā darba neko nevar sasniegt. Viņai vajadzējis uzrakstīt vairākus pieteikumus televīzijai, kas tika izbrāķēti, līdz beidzot ieguvusi savu nišu, kur darboties.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu