Meitenes atgriežas, lai dzīvo meitenes! (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA.com

Šodien pulksten 13.00 ar lidmašīnas reisu no Stambulas Latvijā atgriežas sestā spēcīgākā Eiropas sieviešu basketbola izlase! Steidziet sagaidīt visi tie, kam latvietes sagādāja priecīgus brīžus Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā.

Pēc ielidošanas ir paredzētas aptuveni 15 minūtes, kuru laikā Latvijas izlases spēlētājas tiksies ar sagaidītājiem, bet masu medijiem preses konferenci pēc tam sniegs izlases galvenais treneris Raivo Otersons.

Eiropas meistarsacīkstēs Turcijā Latvijas izlase izcīnīja četras uzvaras un četrreiz zaudēja, kļūstot par pirmo olimpisko sporta veidu komandu, kas izcīnījusi tik augstu [sesto] vietu Vecā kontinenta hierarhijā.

Latvijas izlases sastāvs:

Zane Eglīte, Anda Eibele, Gunta Baško, Anete Jēkabsone, Ieva Tāre, Aija Brumermane, Elīna Zīke, Liene Jansone, Ieva Kubliņa, Evija Āzace, Zane Teilāne, Anita Mikāle. Galvenais treneris – Raivo Otersons, trenere - Maija Kubliņa.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu