Tuvojas bērnu Eirovīzijas nacionālās atlases fināls

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ventspils kultūras namā "Jūras vārti" 17. septembrī notiks Eirovīzijas bērnu dziesmu konkursa nacionālās atlases fināls, kurā 10 Latvijas nacionālā konkursa finālisti cīnīsies par iespēju pārstāvēt Latviju izšķirošajā konkursa finālā, kas 26. novembrī norisināsies Beļģijā.

Latvijas pārstāvi Eirovīzijas bērnu dziesmu konkursā tradicionāli noskaidros telefonbalsojumā.

Par iespēju braukt uz Beļģiju sacentīsies astoņus līdz 15 gadus veci bērni un jaunieši - Laura Grigorjeva, Elīna Zariņa un Ieva Vilciņa, Ieva Sutugova, Madara Grēgere, Daniels Groza un Monta Beļinska, Sabīne Berezina, Evita Gržibovska, Kristiāna Stirāne, Ilze Ozoliņa, Kristina Brjazgunova.

Šovā piedalīsies arī viesmākslinieki: Mārtiņš Tālbergs un grupa "C- Stones juniors", "Putnu balle", Valters un Kaža, "Doble Faced Eels", kā arī konkursantu "krustvecāki" – Gunārs Kalniņš, Niks Matvejevs, Olga Rajecka, Aivars Krancmanis, Mārtiņš Freimanis, Nicol, Jānis Rībens, Intars Busulis, Jānis Stībelis un Jana Kay.

Konkursa ģenerālmēģinājums notiks 17. septembrī plkst. 15. To apmeklēs 220 bērni no Latvijas bērnunamiem, bet fināla šovs sāksies plkst 19. To rādīs Latvijas Televīzija 1. kanālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu