Spāņi zaudē un nosauc sastāvu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spānijas basketbola izlase - Latvijas pretinieki Eiropas meistarsacīkstēs Serbijā un Melnkalnē - vakar pārbaudes spēlē zaudēja Grieķijai, bet pēc spēles komandas treneris nosauca tos spēlētājus, kas dosies uz finālturnīru.

Vakar spāņi savā laukumā ar 80:88 zaudēja grieķiem, kuru rindās ar 16 punktiem un deviņām bumbām zem groziem izcēlās Lazars Papadopuls, savukārt rezultatīvākais Spānijas izlasē ar 20 punktiem bija Huans Karloss Navarro.

18 punktus mājinieku labā guva Horhē Garbahosa, kam vajadzētu ieņemt Pau Gasola līdera vietu komandā, bet vēl 17 punktus pievienoja Felipe Reijess.

Spānijas izlase šajā mačā pārliecinoši zaudēja cīņu zem groza - 17 pret 32.

Pēc zaudētās cīņas komandas galvenais treneris Mario Peskera nosauca izlases divpadsmitnieku, kurš dosies uz Eiropas meistarsacīkšu finālturnīru.

Latvija ar Spāniju mērosies spēkiem sacensību otrajā dienā - 17. septembrī pulksten 18.30 pēc Latvijas laika.

Spānijas izlases sastāvs:

Horhe Garbahosa ("Unicaja"), Huans Karloss Navarro ("Winterthur FCB"), Felipe Reijess (Madrides "Real"), Hosē Manuels Kalderons (Toronto "Raptors", NBA), Karloss Kabesass ("Unicaja"), Serhio Rodrigess ("Estudiantes"), Serhi Vidals (TAU), Rudijs Fernandess ("DKV Joventut"), Karloss Himeness ("Estudiantes"), Ikers Iturbe ("Estudiantes"), Frans Vaskess ("Akasvayu Girona"), Inaki de Migels ("Etosa Alicante").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu