Lužkovs atzinīgi vērtē Rīgas un Maskavas sadarbību

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maskavas pilsētas mērs Jurijs Lužkovs atzinīgi vērtē līdzšinējo Maskavas un Rīgas sadarbību. To šodien Lužkovs apliecinājis, tiekoties ar Rīgas domes delegāciju domes priekšsēdētāja Aivara Aksenoka (JL) vadībā, kas ieradusies uz Krievijas galvaspilsētas svinībām.

Lužkovs arī izteicis cerību par abu pilsētu sadarbības tālāku attīstību nākotnē, informēja Latvijas vēstniecības Maskavā 1.sekretārs Nils Josts. Sarunu laikā pārrunāti jautājumi, kas saistīti ar sadarbību pilsētas pārvaldes jomā, uzņēmējdarbībā un kultūrā. Maskavas pilsētas valdības vārdā pusdienas par godu Latvijas delegācijai rīkoja pilsētas valdības ministrs, Patērētāju tirgus un pakalpojumu departamenta vadītājs Vladimirs Mališkovs. Šodien Rīgas pārstāvji apmeklēja arī Latvijas vēstniecību, kur tikās ar diplomātiem, aplūkoja vēstniecību un iepazinās ar diplomātu darbu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu