Latvijas pirmās pretinieces būs polietes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas sieviešu basketbola izlases pirmās pretinieces Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā būs polietes, kas papildu kvalifikācijas turnīra izšķirošajā spēlē vakar uzvarēja Ukrainu un ieguva pēdējo ceļazīmi uz finālturnīru Turcijā.

Kvalifikācijas sacensību izšķirošajā trīs komandu mikroturnīrā Polijas basketbolistes vakar ar 64:61 apspēlēja Ukrainu un izcīnīja pirmo vietu, kas dod vietu starp Eiropas 12 labākajām komandām.

Pirmajā atlases turnīra spēle polietes ar 79:63 pārspēja Slovākiju.

Polijas izlase A grupā kopā ar Latvijas, Vācijas, Grieķijas, Francijas un Čehijas komandām spēlēs Turcijas pilsētā Bursā un turnīra atklāšanās dienā jau šopiektdien mērosies spēkiem ar Latviju.

B grupa - Krievija, Lietuva, Serbija un Melnkalne, Spānija, Turcija, Rumānija.

Abu apakšgrupu četras labākās komandas kvalificēsies ceturtdaļfinālam.

Latvijas un Polijas izlases spēles sākums - pulksten 17.00 pēc Latvijas laika un tiešā translācija TV3 kanālā jau no 16.50.

Latvijas izlases sastāvs:

Anita Mikāle, Zane Eglīte, Anda Eibele, Gunta Baško, Anete Jēkabsone, Ieva Tāre, Aija Brumermane, Elīna Zīke, Liene Jansone, Ieva Kubliņa, Evija Āzace, Zane Teilāne. Galvenais treneris – Raivo Otersons, trenere - Maija Kubliņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu