Latvija pret Latviju futbola spēlē Tallinā (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Igaunijā mēs nedrīkstam zaudēt punktus, lai saglabātu cerības uz iekļūšanu Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, tā pirms sestdien gaidāmās spēles otrdien preses konferencē paziņoja Latvijas futbola izlases galvenais treneris Jurijs Andrejevs.

Latvijas futbola izlase šodien Ķeizarmežā sāk gatavošanos 2006. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas spēlei ar Igauniju, kas 3. septembrī notiks Tallinā.

7. septembrī Latvijas futbolisti Rīgā spēlēs ar Slovākiju.

Uz pirmo treniņu šodien ieradīsies 19 no 21 futbolista - tikai šovakar Rīgā ierodas Ukrainas čempionātā spēlējošie - Māris Verpakovskis un Igors Korobļovs.

"Salīdzinot ar iepriekšējo spēli, ir divas nelielas izmaiņas - sastāvā esam iekļāvuši trešo vārtsargu [Pāvelu] Doroševu un nebūs Valentīna Lobaņova, kuram nav tā labākā sportiskā forma," preses konferencē par jaunumiem izlasē teica Andrejevs.

"Mums rezervē ir pieci cilvēki no U-21 izlases, jo astoņiem spēlētājiem ir brīdinājumi. Pirms mača tiks doti norādījumi spēlētājiem, lai ievēro spēles disciplīnu un nepelna dzeltenās kartiņas."

Runājot par igauņiem, Andrejevs atzina, ka šī komanda spēlē ļoti līdzīgi Latvijai. "Igaunija nav nekāda futbola lielvalsts, bet tā ir ļoti laba komanda. Labi ievēro disciplīnu, laba aizsardzība, un vēl viņi visi ilgi jau spēlē kopā," saka Andrejevs. "Var teikt, ka Latvija spēlēs ar Latviju, jo tie plusi, kas ir mums, ir arī viņiem."

"Latvijai būs grūti Igaunijā. Mēs nedrīkstam zaudēt punktus un spēlēsim Igaunijā tikai uz uzvaru. Izdarīsim visu, lai tikai uzvarētu," piebilda Andrejevs. "Domāju, ka ne mēs viņus, ne viņi mūs nevar pārsteigt. Pārāk labi viens otru pazīstam."

Foto: AFI

Kā atklāja Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis (att.), LFF no igauņu puses ir ieguvusi papildu 150 biļetes. Tādējādi oficiāli LFF tika piešķirtas 950 biļetes līdzjutējiem. "Pieprasījums ir liels. Mums vēl joprojām zvana un interesējas, vai nevar nopirkt biļeti."

2006. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra Eiropas zonas trešās apakšgrupas kopvērtējumā ar 20 punktiem astoņās spēlēs pirmajā vietā ir Portugāle, kas par diviem punktiem apsteidz Slovākiju, bet par pieciem - Krieviju.

Latvija ar 14 punktiem deviņās spēlēs ir ceturtajā vietā grupā, par trīs punktiem apsteidzot Igauniju.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu