Meitenes, turieties dūšīgi - mēs turēsim īkšķus! (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pašā rīta agrumā - pulksten 6.25 - šodien ar čārterreisu no Rīgas uz Bursu izlidoja Latvijas sieviešu basketbola izlase, kas 2. septembrī šajā Turcijas pilsētā sāks cīņas Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā.

Vecā kontinenta finālturnīrs no 2. līdz 11. septembrim notiks Turcijā, un Latvijas izlases pretinieces A apakšgrupā būs Čehijas, Vācijas, Grieķijas un Francijas valstsvienība, kā arī kvalifikācijas pēdējās kārtas uzvarētāja, kas noskaidrosies rīt (visticamāk, Polija, kas vakar pārliecinoši uzvarēja Slovākiju).

Pirmo spēli Latvijas izlase aizvadīs 2. septembrī, kad tiksies ar kvalifikācijas turnīra uzvarētāju, 3. septembrī latvietēm būs jāspēlē ar Vācijas izlasi, 4. septembrī - ar Franciju, 6. septembrī - ar Grieķiju, bet apakšgrupas pēdējā spēlē - 7. septembrī - Latvijas valstsvienība tiksies ar Čehiju.

B apakšgrupā spēlēs - Lietuva, Serbija un Melnkalne, Spānija, Turcija, Rumānija un Krievija, kas 2003. gadā kļuva par Eiropas čempionēm.

Turnīra ceturtdaļfinālā iekļūs abu grupu četras labākās vienības.

Visas Latvijas izlases spēles, kā arī turnīra ceturtdaļfinālus, pusfinālus un finālu translēs TV3.

Pēc TVNET Sports lasītāju domām tieši Ieva Kubliņa (att. ar bumbu spēlē pret lietuvietēm) varētu dot lielāko ieguldījumu mūsu komandas sniegumā...
Pēc TVNET Sports lasītāju domām tieši Ieva Kubliņa (att. ar bumbu spēlē pret lietuvietēm) varētu dot lielāko ieguldījumu mūsu komandas sniegumā... Foto: AFI

Pirms došanās uz Eiropas meistarsacīkstēm Latvijas izlase aizvadīja divus pārbaudes turnīrus, septiņās spēlēs izcīnot divas uzvaras (pār Serbiju un Melnkalni, kā arī Krievijas klubu Maskavas apgabala „Dinamo”).

Zaudējumi tika piedzīvoti mačos ar spēcīgajām Ķīnas, Francijas, Grieķijas, Turcijas un Lietuvas izlasēm.

Latvijas izlases sastāvs:

Anita Mikāle, Zane Eglīte, Anda Eibele, Gunta Baško, Anete Jēkabsone, Ieva Tāre, Aija Brumermane, Elīna Zīke, Liene Jansone, Ieva Kubliņa, Evija Āzace, Zane Teilāne. Galvenais treneris – Raivo Otersons, trenere - Maija Kubliņa.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu