Latvijas pirmās pretinieces - acīmredzot polietes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Turcijā trīs izlašu papildu kvalifikācijas turnīrā par vienīgo atlikušo ceļazīmi uz Eiropas meistarsacīkšu finālturnīru Polijas basketbolistes pārliecinoši apspēlēja Slovākiju un spēra platu soli tuvāk kārotajam mērķim. Ja šodien Polija uzvarēs Ukrainu, finālturnīra pirmajā spēlē viņām būs jātiekas ar Latviju.

Vakar polietes ļoti svarīgā spēlē ar 79:63 pārliecinoši uzvarēja slovākietes, lai gan pēc pirmā puslaika divu punktu pārsvars bija pretiniecēm, - izšķirīga bija trešā ceturtdaļa, kurā Polija uzvarēja ar 26:11.

Slovākija pirmajā spēlē ar 69:63 pieveica Ukrainu, un tas nozīmē, ka polietēm, lai kvalificētos finālturnīram, šodien ar jebkādu rezultātu jāuzvar Ukraina. Vēl vairāk - Polijas komanda šajā spēlē var pat atļauties zaudēt ar ne vairāk kā desmit punktu starpību.

Līdz ar to gandrīz droši var prognozēt, ka Latvijas izlases pirmās pretinieces Eiropas meistarsacīkšu finālturnīra A grupas pirmajā spēlē 2. septembrī būs tieši Polijas basketbolistes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu