Green Day triumfē MTV mūzikas video balvā (20)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa "Green Day" pārliecinoši triumfēja MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijā, kas pagājušajā naktī notika Floridā.

Grupa ieguva arī balvu par gada labāko video "Boulevard Of Broken Dreams". "Green Day" saņēma balvas par labāko grupas video, labāko rokmūzikas video, labāko video montāžu un labāko kinematogrāfiju. Singls "American Idiot" saņēma skatītāju simpātiju balvu.

Grupas solists Billijs Džo Armstrongs ceremonijā neslēpa prieku, ka MTV vēl joprojām ir vieta arī rokmūzikai.

Kellija Klarksone saņēma balvu par labāko sieviešu izpildītājas video un labāko popmūzikas video, bet Missija Eliota un "Ciara & Fat Man Scoop´s" saņēma balvas par labāko hiphopa un deju mūzikas video.

Kanje Vests saņēma balvu par labāko vīriešu izpildītāja video. Balvu par labākajiem video specefektiem saņēma "Gorillaz".

Atgādinām, ka Grupa "Green Day" pagājušajā nedēļā triumfēja gadskārtējā "Kerrang!" balvu ceremonijā. "Green Day" tika atzīta par planētas labāko grupu un labāko koncertgrupu.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu