Eiropas klubu sezona - tālāk bez Latvijas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas futbola klubs "Liepājas metalurgs" vakar arī UEFA kausa izcīņas kvalifikācijas otrās kārtas atbildes spēlē Beļģijā zaudēja vietējai "Genk" komandai un izstājās no turpmākās cīņas turnīrā. Līdz ar to Latvijai un arī visai Baltijai starptautiskā klubu sezona jau ir beigusies, tā īsti pat nesākusies.

Vakar atbildes spēlē liepājnieki zaudēja beļģiem ar 0:3, divu spēļu summā atzīstot spēcīgā pretinieka pārākumu ar 2:6. Arī pirmajā spēlē savā laukumā ar 2:3 uzvaru izcīnīja "Genk" futbolisti.

Pa vieniem vārtiem vakar uzvarētāju labā guva Kevins Vanderbergs, Koens Dardens un Nenads Stojanovičs - jau spēles 28. minūtē rezultāts bija 0:3.

"Metalurgi", kas šobrīd ir pārliecinoši Latvijas meistarsacīkšu līderi, tagad varēs koncentrēties cīņai par pirmajām pašmāju zelta medaļām, pārtraucot jau ieilgušo "Skonto" dominanci Latvijas futbolā.

No citām komandām, kurās spēlē Latvijas futbolisti, UEFA kausa pamatturnīrā iekļuva Grācas GAK (Imants Bleidelis), kas divu spēļu summā ar 3:0 (2:0 - pirmajā spēlē) apspēlēja Moldovas "Nistru Otaci".

Latvijas izlases aizsarga Igrora Stepanova Cīrihes "Grasshoppers vakar izbraukumā ar 2:3 zaudēja "Plockas "Wisla", tomēr divu spēļu summā neizšķirts 3:3 un, pateicoties izbraukumā vairāk gūtajiem vārtiem, arī Stepanovam un "Grasshoppers" Eirosezona var turpināties.

Citi interesantākie 2. kārtas spēļu rezultāti:

Cork City" (Īrija) - "Djurgarden" (Zviedrija) 0:0 ( 1:1- divu spēļu summā); Vīnes "Austria" (Austrija) - "Zilina" (Slovākija) 2:2 (4:3); Borisovas BATE (Baltkrievija) - Samaras "Kriļja Sovetov" (Krievija) 0:2 (0:4); "Dundee United" (Skotija) - "MyPa Myllykoski" (Somija) 2:2 (2:2); "Linfield" (Ziemeļīrija) - "Halmstad" (Zviedrija) 2:4 (3:5); Plovdivas "Lokomotiv" (Bulgārija) - "OFK Belgrade" (Serbija un Melnkalne) 1:0 (2:2); Nikosijas "Omonia" (Kipra) - Bukarestes "Dinamo" (Rumānija) 2:1 (3:4); "Tromso" (Norvēģija) - "Esbjerg" (Dānija) 0:1 (1:1), pēcspēles 11 metru sitienu sērijā ar 3:2 uzvar "Tromso"; Sanktpēterburgas "Zeņit" (Krievija) - "Pasching" (Austrija) 1:1 (3:3).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu